Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor még nem tudod vinni a mocit futon mert 2évnek el kell telni okos vagyok mi
király!
autóra tavaly óta
motorra meg már 1,5 éve
Na végre megy az Mtx
Holnap viszont kaphatom ki a kerekeket
kaposvári pálya nem valami jóóó....
2 éve van jogsid?
most egyenlőre elég egy 92-98 as évjáratú... de pár év múlva veszek vmi újabbat.
meg a dt t is majd sztem le fogom cserélni vmi 4 üteműenduróra... az csak mászkálni kell... városban meg utálok autózni
elején csak kért kölcsön... aztán úgy döntöttem hogy beszállok... így suli mellett elég volt mert így is csak hétvégén van időnk csapatni. azért akarok egy sajátot... mert akkor utánfutóra fel és megyünk ketten pályákra.... Kaposvár, Kóka Nyáregyháza.... kocsira is van jogsim autó is van szal mehet a dolog
felesbe vettétek vagy mi?
eddig 150 rongyom van benne. és abban nincs benne a benzin meg egybek
uhogy haverom kifizeti a részem
Menyiért adod ell?
eladja
a cr böl kiszálsz ezt hogy érted?
vagy eperízű.....

nem... vmi ékszer vagy hasonló
hát ha nőire gondoltál akkor eper illatú olaj lesz a megfelelő
De Shabika 250est akar, akkor vagy CRM vagy KDX vagy WR
vmi női dologra gondoltam... nem kifejezetten r2 re... csak nehogy neki is motor kelljen
jaja, 2 japó és egy európai versenygép!
shabika sztem meg dt t vegyél... bár attól függ hogy hol akarod használni... ha kemény terepen is akkor crm... ha csak endurozgatsz több érv szól a dt mellett... a dt m re meg veszek egy arrow rendszert
de én az enyémet ha eladom akkor 250 alatt semmiképp. aki ismer tudja hogy ennyit ér
egy doboz r2-őt amit te önzetlenül elhasználsz?
Sikinek is 3 van
kabbe
Vegyél nyugodtan crm-et, de ahhoz elkéne adni a Mekk Eleket nem?
hát de akkor a cr ből kiszállok... és megin 2 lesz.... bár nem tudom attól függ mennyi zsét tudok összeszedni. a motorjaimért megdolgozom keményen... bnőmre nem költök ennyit de majd ő is kap vmit engesztelésképp... csak még nem tudom mit
Siki az tuti hogy beteg :
milyen értelembe?
Jaja, áttlitólag ocsmány a torkom, én nem láttam, ellenben éreztem hogy fáj...ehéten csak hétfőn voltam suliba
Ma már egész jó alig fáj....