most egyenlőre elég egy 92-98 as évjáratú... de pár év múlva veszek vmi újabbat.
meg a dt t is majd sztem le fogom cserélni vmi 4 üteműenduróra... az csak mászkálni kell... városban meg utálok autózni
elején csak kért kölcsön... aztán úgy döntöttem hogy beszállok... így suli mellett elég volt mert így is csak hétvégén van időnk csapatni. azért akarok egy sajátot... mert akkor utánfutóra fel és megyünk ketten pályákra.... Kaposvár, Kóka Nyáregyháza.... kocsira is van jogsim autó is van szal mehet a dolog
shabika sztem meg dt t vegyél... bár attól függ hogy hol akarod használni... ha kemény terepen is akkor crm... ha csak endurozgatsz több érv szól a dt mellett... a dt m re meg veszek egy arrow rendszert
de én az enyémet ha eladom akkor 250 alatt semmiképp. aki ismer tudja hogy ennyit ér
hát de akkor a cr ből kiszállok... és megin 2 lesz.... bár nem tudom attól függ mennyi zsét tudok összeszedni. a motorjaimért megdolgozom keményen... bnőmre nem költök ennyit de majd ő is kap vmit engesztelésképp... csak még nem tudom mit
milyen értelembe?
Jaja, áttlitólag ocsmány a torkom, én nem láttam, ellenben éreztem hogy fáj...ehéten csak hétfőn voltam suliba
Ma már egész jó alig fáj....
motorra meg már 1,5 éve
Holnap viszont kaphatom ki a kerekeket
2 éve van jogsid?
meg a dt t is majd sztem le fogom cserélni vmi 4 üteműenduróra... az csak mászkálni kell... városban meg utálok autózni
nem... vmi ékszer vagy hasonló
de én az enyémet ha eladom akkor 250 alatt semmiképp. aki ismer tudja hogy ennyit ér
Vegyél nyugodtan crm-et, de ahhoz elkéne adni a Mekk Eleket nem?
Jaja, áttlitólag ocsmány a torkom, én nem láttam, ellenben éreztem hogy fáj...ehéten csak hétfőn voltam suliba
Ma már egész jó alig fáj....