szerintem 550körül..lényeg hogy hamar elmenjen...mert jönne a nagyvas
faterom multhéten fizette ki a köcsög vespáját..a héten elhozzuk elvileg...
vaspa gt250...szép szép...de mégis csak robi...meg ennyiért már vehettem volna egy 2007es 450es rmz-t bázeeeee
sziasztok
egy kérdésem lenne.vettem ugye ezt a prox dugót meg a gyürüket.most már ugye tudom hogy azt a hullámos drótót az alsó gyűrűhöz kell tenni.viszont lenne egy olyan kérdésem is hogy a két gyűrű nem egyforma.az egyik kicsit szélesebb mint a másik.melyiket kell alulra és melyiket felülre tenni?köszi.meg a gyűrűkben van valami gyári szám vagy nem tudom valami R50 a másikban meg NR50 asszem ilyesmi mert alig lehet látni.szóval számit valamit hogy ez az irás felfele vagy lefele néz?bocsi ha hülyeségeket kérdezek csak nem szeretném elrontani azzal hogy rosszul teszem be mert nem 2 forintba került.köszi
Mostanáig tanultam és csak reggel 8tól vizsgázom. Szóval megyek szunyálni (amig tudok),csak lefekvés előtt felnéztem kiszellőztetni az agyamat.
Régen én is sokat CS-ztem ,csak mostanában úgy elmaradt..Pedig mi jó móka
8 literes......... endúróba nem megy el százat ebből.... vagy max.akkor ha nagyon közepes a tempó de70-80 km-et igen attól függ mennyire nyomod két tankot nem tudsz viszont kimenni belőle egy nap alatt 9-17-ig
zoze,a cr-nek hány literes a tankja??és ha fullra vágod és olya jó közepes tempoban közepes terep viszonyokkal orában,kilóméterben meddig elég egy tank???? tudom mondtad már 1-2 x,de nem találom sehol
mennyiért vitték el a huskyt more?
palst primer a festék alá... a sárvédőt ha meghajlítom akkro sem pattógzik. borulni még nem borultam vele de szt mondták hogy a plast primer miatt nem pattógzik. 6k volt a festék + az alapozó
ETZ hát van puttonyos csak beleáltunk a sráccal és kiszakadt egy darab lemez az aljából...kicsit szét van rohadva , fater meg nem tudja elhozni a kereskedésből a dobozost
faterom multhéten fizette ki a köcsög vespáját..a héten elhozzuk elvileg...
vaspa gt250...szép szép...de mégis csak robi...meg ennyiért már vehettem volna egy 2007es 450es rmz-t bázeeeee