Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!!
Elamarad a káli bontókörutam
délutánra jó lesz ez!
akkor elírták mert kawáwal van írva a nevezése személyesen nem ismerem a yamahát sem láttam csak gondoltam nem oldtimerel indul.nem néz le senki senkit,csak olyan nagyra tudnak lenni amikor a pályán az ember már a 10.körét nyomja és a helyi menő bevágódik mögé /frissen 1 körös menő/ és jaszkarizik,h mekkora raj inkább a versenyen kéne megmutatni mekkora tudor valaki!nem edzésen a 20.percét menőt az újonnan bevágódó helybéli pofátlankodva leszorítgatva,nyakáraugorva véres komolysággal lépésttartva,malyd a körvégén kiállva és nagyot pihenve míg a normálisan edző ember még vagy 4 kört beletapos a pályába.majd a depóba büszkén lenézik az embert,hogy hogy megmutattuk neki,a tempót
csá,ohhhhhhhhde be igirék a faza 15 fokokat meg mindne szar....mostmeg joha van vagy 7-8 fok még lehet annyi se
Nya léptem várnak a bulák meg a pálmafák szevasztok
Ne idegeskedj árt a szépségednek
Szeva spy
szeva
ohhh ez a kurv@ idö járás az agyamra megy
hétköznap szinte mindig fasza idö volt,tegnap is olyan d.után 3ig 13 C volt és utánna kezdett el esni az esö... most meg reggel kinézek az ablakon,megitn esett esö,felbirnék robbani
Az értesüléseid nem rosszak,csak pontatlanok!Az Iván/pipi/-nek az életben nem volt 450-ese.Amit te láthattál az egy 98-as 400-as volt csak kék dekorral.Hágelmayer kawával minimum 4 éve nem megy,azóta ő is Yamaházott majd Honda után egy Rmz450-et vett 05"-ben.Az hogy kiscserkész szerintem rájuk sem mondható,de az egyesületben nem csak ők vannak.Most sorolhatnák neveket,de inkább nézz utána.Hogy hazai pályán illendő volna e a háromban lenni?Igaz,de ez van.Csak halkan megjegyezném hogy az összetett számít.Az pedig mifelénk nem módi hogy az embert látatlanban lenézzük.Meg különben is nem lehet mindenki VB sztár.És hogy az ember sehol nem versenyez,nem jelenti azt hogy lassabb a "menőknél"........

Viszont a közös motorozást várom,meg a gulyáspartyt is
aloha
nem mentem még hasonlóval sem,nem arra való,amire nekem kéne,maradok a crossnál tapasztalataim az yzről meg jók,mint írtam,de ha nem cserkészekkel mocizól együtt akkor biztos akad köztük yz450 is és ki tudod próbálni pl/Iván Krisztiánét/csak az xr után kötözd oda a kezedet a kormányhoz,h nehogy lemaradj róla /csak vicc volt nem besértődni/A fairplay se motorosai még a saját csolnoki pályán sem nagyon eredményesek Talán Hágelmayer a kawasakival még néha mutat vmit,de a hazai pályán illene legalább az első 3 ban szerepelni,amit meg sem közelítenek,akkor mit várhatnánk el más pályán tőlük extrában meg nem is nevez senki a "cserkészek közül" mundjuk így még a 250B is nagy merészség.nya ennyit a cserkészekről .Te nem indulsz sehol,úgyhogy nem is rólad volt szó,csak a "fairplay" menőiről.A pálya ami a te érdemed viszont királyságos!Gratula hozzá!Kívánom,h találj olyan mocit amilyet csak szeretnél és egyszer mehessünk együtt egy jót valamelyik pályán és utána együnk a gulyásból sporttárs.
reggelt!
sejtem micsinátá csütörtök este!
jóó reggelt Magyarorszááág !!!!
jó reggelt 1x csak kész lesz nekem is...de mikor??????
De korán keltetek
Regelt csak mondom beköszönök .
Jó reggelt theo
Figyu, szerintem 4T nél semmi köze nincs a motor működéséhez főtengelyszimmeringnek. Ha az rossz, max kiveri az olajat oda, ahova nem kéne, de a motor nem pörög se föl, se le. Még nem állt át az agyad a 2t-ről

Szerintem ha tényleg komolyabban akarsz foglalkozni a KLX-el, akkor mindenképp mérj kompót, majd utána lehet okoskodni. Az már jól leszűkítené a dolgot.
mijen=milyen jó reggel van..
Csukjás izomzatot!

Látom hülyék vóttatok...

Őt ágyúgolyónak, vagy szopott negrónak szoktam hívni
www.sakalcar.hu/theo
Ja, ha valaki még nem szavazott, akko légyszi!

De a mocimnak mijen állatnevet javasoltok? Csiga?
huzzatok aludni
viszont
jóreggelt
Hy
aha....na majd megskubizom de msot lépek,jo8 mindenkinek császtok
ja és holnap mindnekinek jo mtorozást,aki teheti mennyen veretni,aztmondják h 15 C is lehet