mert van fűzött....elég jó áron és ha eltudnám adni ezt 40be akkor bevenné a srác az enduro felniket és nekem jó lenne.....szal 2 felni,tárcsák(igaz a hátsó nem is kellene mert a gyári pont stimmel),új lánckerék,csapágyak a hátsó kerékben,hátul 85%os michelin 150es gumi elől 50%os 120as metzeler
40ért...nem kapsz sehol.
ez 80 % -s volt asszem kék
1:10 esbe kék
de ezek mindig tisztán isszák a kockacukrot az absint kanállal az abszintba belemártják aztán elégetik a cukorbol az alkoholz a cukrot meg belekeverik :D:D asszem de ütős
gerre lehet h a digit ijen
az a derbi senda 125 nem rossz dupla tárcsás elöl
a crf 250x meg kapott a szájára
a másik meg olyan advent izé mint faisst bratyóájé lesz
absint...nekünk van itthon 80%-os rum na az ütős...dióval el van nyomva a szaga és nem érződik...beveszed a szádba és szétmarja a pofád meg a beleid...
absint bazemg...az kemény anyag....multkor vett vmeik és az üveg szerint mitudomén hogy kéne higitani....hát higitás nélküli teszt...ütös...én már ismerten ugyhogy csak iznek vettem be a számba....olyan mint vmi jo erős szájvíz... de a szélvédő mosó folyadékkal is rokonságba van szerintem....
40ért...nem kapsz sehol.
Gyuri h-h eladod a felniket? Mi történt??
1:10 esbe kék
de ezek mindig tisztán isszák a kockacukrot az absint kanállal az abszintba belemártják aztán elégetik a cukorbol az alkoholz a cukrot meg belekeverik :D:D asszem de ütős
gerre lehet h a digit ijen
az a derbi senda 125 nem rossz dupla tárcsás elöl
a crf 250x meg kapott a szájára
a másik meg olyan advent izé mint faisst bratyóájé lesz
Ha bármi kérdésed van róla akkor msn-en is dumálhatunk: siki92@msn.com
ha szabad tudnom.
jjaja de tegnap nekem is azt kellett volna tennem mint majdnem mindenkii
semmi bukli
semmi bunyó
És nem basztam be !