hy,akkor szerintetek sok a 30as keverék?(R2vel)
Szoktam huzni neki rendesen mikor olyanom van,de azért nem állandoan,miylen keveréket javasoltok akkor??? 35?40es?
Én ezért mindig elmagyaráztam az olajnak beleöntés előtt, hogy ne égjen el, mert kormol. Aztán az MTX-ben komolyan vette. Utána lebasztam, hogy azért a hengerig igazán elmehetett volna
Hát az nem kis varázsló lehetett?!Bár abban igaza van hogy az erős /30-as/ keverék sem tesz túlságosan jót a motorodnak.A sok olajat nem tudod tökéletesen elégetni/hacsak nem nyél gázom mész mindenhol/És valóban elkormol,eltömít néhány furatot,illesztést.Pl.a forgattyúsházban a főtengelycsapágyak belső olajzófuratait meg a kipufogószelep illesztéseit amitől meg is szokott ragadni a szelep/power/Álltalában érdemes dugócsere után kimotorozni két tankot 1:33-mast aztán átállni a 40-50 -es keverékre.Jó minőségű olajból pl R2,Motul600 bőven elég az 50-es
De azért ez a gyémánt dolog felkeltette az érdeklődésemet
a hölgyel vagyunk elfoglalva, de amugy reagálok
azér ilyen drága az olaj, mert félnek hogy vki pazarol ha tul olcso és soakt önt bele, és véletlen felfedezi hogy kristállyá alakul, és meggazdakszik belőle! Ennyi! Az alkesz barétod má felfedezte!
loerőt nem merek mondani, mert ha megszolalok, Gyuri meg Vega rögtön elkezd hözöngeni
120-125öt megy kb de rövidebb áttétel van rajta mint a gyári!
Hol akarod és mire használni?
Ma találkoztunk egy varázslóval a pályán. Kicsit be vót tépve 1 üveg Jager után.
Meghallotta hogy 1:35 ös keverékkel hajtjuk a cr t.
Ő azt állította 2 dülöngélés közben hogy 1:70 IGEN 70 es keverékkel kell menni.
Meg is indokolta: ha sok olajat rakunk a motorba akkkor az szénné ég, és kirakódik a hengerfalra, dugóra, gyűrűkre. Aztán ha elég nagy a hőmérséklet akkor a szén átalakul gyémánttá és az nagyon karcolja a hengerfalat.
Megkérdezném a kedves kollégákat, hogy hányótok talált gyémántbányát a hengerében
Este leszedem a hengert, utánna meg átcsattogok az ékszerbótba hátha szerencsém lesz
Szoktam huzni neki rendesen mikor olyanom van,de azért nem állandoan,miylen keveréket javasoltok akkor??? 35?40es?
miért is?
sztem
De azért ez a gyémánt dolog felkeltette az érdeklődésemet
azér ilyen drága az olaj, mert félnek hogy vki pazarol ha tul olcso és soakt önt bele, és véletlen felfedezi hogy kristállyá alakul, és meggazdakszik belőle! Ennyi! Az alkesz barétod má felfedezte!
simoviki lány vagy
120-125öt megy kb de rövidebb áttétel van rajta mint a gyári!
Hol akarod és mire használni?
Ma találkoztunk egy varázslóval a pályán. Kicsit be vót tépve 1 üveg Jager után.
Meghallotta hogy 1:35 ös keverékkel hajtjuk a cr t.
Ő azt állította 2 dülöngélés közben hogy 1:70 IGEN 70 es keverékkel kell menni.
Meg is indokolta: ha sok olajat rakunk a motorba akkkor az szénné ég, és kirakódik a hengerfalra, dugóra, gyűrűkre. Aztán ha elég nagy a hőmérséklet akkor a szén átalakul gyémánttá és az nagyon karcolja a hengerfalat.
Megkérdezném a kedves kollégákat, hogy hányótok talált gyémántbányát a hengerében
Este leszedem a hengert, utánna meg átcsattogok az ékszerbótba hátha szerencsém lesz
Most vette, és nem bízik benne....
a fő indok: nekem az van, Gyurinak meg eriksze...