Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VEGA 40be megkapod a szettet!!!!!!!!!!!gyerünk gyorsan vigyed
wehe buek

én nem rugtam be annyira.... csak a havernál kelett aludnom a sok jäger...az absintot (rem. jol irtam) nem mertem meghuzni mert nem egy ember ált be belöle egy felespohárral .....
jó reggelt mindenkinek!
nekem faxa volt a szilveszterem...házibuliba voltam, de nagyon jól meg volt szervezve(kb 10féle kaja+süti+annyi pia h el se lehet képzelni )
Nem lett semmi csak kis égési sérülések...
Hát olyasmi
és amugy eltt vkinek komolyabb baja? a petkok miatt stb..
jaaaaaa te akkr az már tényleg pankrácio volt pontosabbn már háboru
Hát hogy egymást dobáluk ,meg ilyen szar ami 20-at lő azzal ia egymást
SZIASZTOK!!!!!!
jóreggelt... k.o.
petárdák miat?? konkrétabban
pfööö,az szar akkor jol indult az ujéved neked is
De lessz visszavágó kemény lessz..
Petárdák miatt volt az egész..
Rendes pankráció volt Rétság vs.Bánk mindenki kapott,ha nem rúgtam volna be akkor jobban megvédtem volna magam...
ahhhhh kom? hányan vertek össze a gecik?és spanok nem votlak ott segiteni? és miért kaptál
Nekem eléggé,össze is vertek a szám is felrepedt..
na akkor vmi téma?? kinek mennyit sikerült elalkoholizálni,bulizni stb...
akkor mindne világos
Monttam h. már a himnuszt aluutam tehát olyan 11 körül knokkk ót 10órát meg 1huzmban elég ritkán alszok
ahhoz képest,hogy ugy berugtál mint az atom,elég hamar keltél már 9környékén irtál ide ha jol emléxem
én nem szeretek berugni amugy....ilyen alkalmakkor mint pl szilveszter természetes,de amugy hétközbe nem sürven megyek semerre,mert ha megyek akkor már inni is "muszáj" azt meg mint mondtam nem csioem annyira,vagy az ivás még elmegy csakamit utánna van
Úgy berugatm hogy a himnuszt má átaluttam ugyhugy nem voltam semerre mer nem volt erőm menni
az a fasza.....nekem is jo kedvem volt még 00:00felé csakhát reggelre elmult