Szeva gerle!Ha teheted probáld ki a jet-sky-t!Szerintem kurvára jo!Én a horvátoknál probáltam ki a barátnömmel és két személy allt 105km/ó-ra volt a vége!Nekem igen bejött de ha kettö közül kéne válsztanom egyértelmüen a motorozást választanám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abba kéne a segítség, hogy pár hónappal ezelőtt itt árult valaki egy ktm-re való olajos magura kuplungszettet csővel mindennel együtt....csak arra nem emlékszem , hogy ki meg melyik topikba ha véletlen valaki tud valamit lécci szóljon rám !! nagyon kéne ... köszi előre is
tavaly husvétkor mehettem volna jetskyzni egész napra egy ismerőshöz csak apának nem volt kedve elmenni...pedig tuti élveztem volna az öregek szorakáztak volna én meg égetem a benyát
na most beszéltem szerlővel...beteg mint a geci
cuccaim elvileg kész vannak ..csak el kell hozni esztergályostól
már cska egy szimering kell és kész....
szal a motoor már össze van rakta..csak ahangerfej nicns rajta meg apower szelep...
hétvégére megpróbálja összerakni..annak ellenére hogy 38fokos lázzal fexik..de az lenne a jó ha nem lenne beteg mert akkor már holnapra kész lenne
abba kéne a segítség, hogy pár hónappal ezelőtt itt árult valaki egy ktm-re való olajos magura kuplungszettet csővel mindennel együtt....csak arra nem emlékszem , hogy ki meg melyik topikba ha véletlen valaki tud valamit lécci szóljon rám !! nagyon kéne ... köszi előre is
biker-world.hu itt a mobilszámot hívd
motormann.hu
bikeparts.hu
motorrad.co.hu
roadrider.h u
barinkamotor.hu
tavaly husvétkor mehettem volna jetskyzni egész napra egy ismerőshöz csak apának nem volt kedve elmenni...pedig tuti élveztem volna az öregek szorakáztak volna én meg égetem a benyát
mellesleg magyarországon van mx suli???
usa ban van
www.teamsuzuki.com/rmsupport/
www.tonydmxschool.com/
nem tud vki olyan helyet ahol tudok venni prox vagy vertex dugót?
atz rx eken mi az a deko kar féleségű szerkezet? ..
www.xmoto.hu/index.php?mode=hi...
ismerős a hirdetés mx77 ?
Tortának sikere volt? (végül nem csmpészted bele az üveget? )
cuccaim elvileg kész vannak ..csak el kell hozni esztergályostól
már cska egy szimering kell és kész....
szal a motoor már össze van rakta..csak ahangerfej nicns rajta meg apower szelep...
hétvégére megpróbálja összerakni..annak ellenére hogy 38fokos lázzal fexik..de az lenne a jó ha nem lenne beteg mert akkor már holnapra kész lenne