Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most Apriliát érdemesebb venni,vagy nem?
egy nagy lófaszt szarabb
Ma találkoztunk egy varázslóval a pályán. Kicsit be vót tépve 1 üveg Jager után.
Meghallotta hogy 1:35 ös keverékkel hajtjuk a cr t.
Ő azt állította 2 dülöngélés közben hogy 1:70 IGEN 70 es keverékkel kell menni.

Meg is indokolta: ha sok olajat rakunk a motorba akkkor az szénné ég, és kirakódik a hengerfalra, dugóra, gyűrűkre. Aztán ha elég nagy a hőmérséklet akkor a szén átalakul gyémánttá és az nagyon karcolja a hengerfalat.

Megkérdezném a kedves kollégákat, hogy hányótok talált gyémántbányát a hengerében

Este leszedem a hengert, utánna meg átcsattogok az ékszerbótba hátha szerencsém lesz
Mi ez az 500?
Vagyis az Aprilia upsz
de bzui vagy vega...a honda épp h szarabb
ha nem indiszkrét lány vagy?
Mindenben
Miért az mivel jobb az Apriliánál?
mér vegyen hondát?....nem kell honda...rx kell már majdnem ugyannyi alkatrész van hozzá meg minden és erősebb
hondát vegyél!!
Hello!
Bocs a zavarásért,de én azt szeretném megkérdezni,hogy valakinek van-e Honda Crm125-je vagy Aprilia Rx125-je,ha igen,akkor mik a tapasztalatai,hogy megy,stb.Mert én ez a kettő köszül szeretném választani a jobbat.
Na nekiláttam az átvizsgálásnak....
na mivan kori megjötél a tengeröl vagy mi ?
Mivan mx már nemis beszélünk vagy mi?Miota felhuztad a kérot nemigen beszélsz velem csak nem lettél nagy ké.........ü
Sziasztok!!!!!!van kiss idom mindenkinek utolag kellemes unepet es boldog uj evet hajon jok a csajok vendegek esznek utalom is oket kb ennyi szevasztok
500
találkoztam karcsival bazz nem ismertem meg,aszittem először h vmi balfasz beakar kóstolni aztán leesett h ő az
Sziasztok! Remélem mindenki vitte még egy körre a vasat Ó év búcsúztatónak! Én is felavattam a környező szántóföldeket :D
EZT találtam!!!!!!!!
itt a 14.ben is rengett
DE VÁLASZOLOK CSAK IRKÁLJ!!!!!
Nem mindig én vagyok,a drágám iwiwezik bőszen néha!!!!!!!!
Meg a gyerek is vereti a billentyűt!
wehhehhe..
A dr ben azért van 2 gyertya,mert ha az eggyik rossz áteszed a pipát a másikra és megy tovább!!!
Egyszerre nem szokott 2 ő elromlani!!!
Így dakaron,vagy terepen nem kell szerelgetni,nem vesztesz időt!!!!!
Ezekbe nem igen van folytás!!!
Haver 750 biggel nyomul neki se volt benne!!
szevasz szolti de msn-en nem válaszolsz mi