Ma találkoztunk egy varázslóval a pályán. Kicsit be vót tépve 1 üveg Jager után.
Meghallotta hogy 1:35 ös keverékkel hajtjuk a cr t.
Ő azt állította 2 dülöngélés közben hogy 1:70 IGEN 70 es keverékkel kell menni.
Meg is indokolta: ha sok olajat rakunk a motorba akkkor az szénné ég, és kirakódik a hengerfalra, dugóra, gyűrűkre. Aztán ha elég nagy a hőmérséklet akkor a szén átalakul gyémánttá és az nagyon karcolja a hengerfalat.
Megkérdezném a kedves kollégákat, hogy hányótok talált gyémántbányát a hengerében
Este leszedem a hengert, utánna meg átcsattogok az ékszerbótba hátha szerencsém lesz
Hello!
Bocs a zavarásért,de én azt szeretném megkérdezni,hogy valakinek van-e Honda Crm125-je vagy Aprilia Rx125-je,ha igen,akkor mik a tapasztalatai,hogy megy,stb.Mert én ez a kettő köszül szeretném választani a jobbat.
A dr ben azért van 2 gyertya,mert ha az eggyik rossz áteszed a pipát a másikra és megy tovább!!!
Egyszerre nem szokott 2 ő elromlani!!!
Így dakaron,vagy terepen nem kell szerelgetni,nem vesztesz időt!!!!!
Ezekbe nem igen van folytás!!!
Haver 750 biggel nyomul neki se volt benne!!
Meghallotta hogy 1:35 ös keverékkel hajtjuk a cr t.
Ő azt állította 2 dülöngélés közben hogy 1:70 IGEN 70 es keverékkel kell menni.
Meg is indokolta: ha sok olajat rakunk a motorba akkkor az szénné ég, és kirakódik a hengerfalra, dugóra, gyűrűkre. Aztán ha elég nagy a hőmérséklet akkor a szén átalakul gyémánttá és az nagyon karcolja a hengerfalat.
Megkérdezném a kedves kollégákat, hogy hányótok talált gyémántbányát a hengerében
Este leszedem a hengert, utánna meg átcsattogok az ékszerbótba hátha szerencsém lesz
Bocs a zavarásért,de én azt szeretném megkérdezni,hogy valakinek van-e Honda Crm125-je vagy Aprilia Rx125-je,ha igen,akkor mik a tapasztalatai,hogy megy,stb.Mert én ez a kettő köszül szeretném választani a jobbat.
Nem mindig én vagyok,a drágám iwiwezik bőszen néha!!!!!!!!
Meg a gyerek is vereti a billentyűt!
Egyszerre nem szokott 2 ő elromlani!!!
Így dakaron,vagy terepen nem kell szerelgetni,nem vesztesz időt!!!!!
Ezekbe nem igen van folytás!!!
Haver 750 biggel nyomul neki se volt benne!!