Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lol kép
köszi
yo emberek
kösz Gyuri
örömmel nyugtázom hogy szépek a fogaid....
a legkisebb és legnagyobb gépem
nekem nem,látni akarom!
Császtok. Elhatároztuk hogy rakunk fel videót a haverom Cr500 asáról. De honnan lehet letölteni vágóprogit? Ja és telóval vezsem fel az nem gáz?
megtudsz ülni egy 2T 250-est ennyi biciklizés után simán... csak nehogy beindítsd!!!
Lehet,hogy akkor 2t lesz belőlle!
Bár az meg már lehet túl erős simson után....
De lehet megbírkóznék vele mert 18évet végigbicikliztem és már nagyon jó barátom a 2 kerék szerintem megtudnék ülni egy 2t-s 250-est!
JÓ REGGELT KÍVÁNOK ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET !

kipihentem magam és örömmel nyugtáztam , hogy ismét elkezdődött egy új motorosszezon
hát még egy évvel öregebbek lettek a motorjaink
kibuliztátok magatokat ? látom nem csak én keltem "korán" megyek eszek valamit vagy igyak inkább ? ................mert olyan szomjas vagyok amilyen éhes soha nem lehetek!!!!
xlzx kösz hogy letiltottál
ömm...ez olyan bálinttal el voltunk tnap című kép
jóó az

tegnap volt 2 ktm srác edzeni a pályán...fikázták a ktm et ...de ktm jük volt...aztán monták h szarok amit vesznek az yz 450 cagy crf 450 vagy rmz csak ktm et nem fognak venni.... de azé nagyon verették nekik...
hozáteszem, emiatt egy percig nem szomorkodtam még, örülök hogy enyi idősen ilyen motorra tehetem apicsám!
Hitman, ha ugyérzed hogy 900ezer FT sok érte, akkor lehet hogy inkább egy fasza 2T kéne venned, nehogy be üssön a szar a 4ütemnél és csak nézd a garázsba....
Nem baszogatás, én se tudnék megvenni egy 4T se fenntartani aszem hoszabb távon....be kell látni, hidd el a 2ütem is fasza
Sztem nem érdemes 250-be 4üteműt venni...
Zsemberynél voltam másfél hónapja kb volt 1 2006-os vacsi új 2millerről leakciózva 1.4-re.... Sztem kérdezd meg hogy megvan e még
Itt egy 2003-as!
De még ez is drága!
link
Hát akkor még keresgetek!
Mert kéne egyet venni de a 2006-os másfél milla és az sok érte....
szerintem 2004
Hát nem tudom én végignéztem vagy 3-rom használtmotor oldalt és csak egy 4t-s 250-es ktm-et találtam ami 2006-os volt!
Elég ritka....
na hali skacok én léptem afterozni
nem volt elég a szétkábítoszerekből
Sztem 2002!