Sziasztok. Egy 2007-es 848-as új tulajdonosa lettem. A kérdésem hogy mennyi olajat kell beletöltsek száraz kuplung esetén? Bocsánaat ha nagyon amatőr a kérdésem de a száraz kuplungról annyit tudok hogy oda nem jut motor olaj ebből gondolom hogy akkor kevesebb kell bele mint a gyári érték?
Ducati Stereetfighter S
Sziasztok!
Keresek egy tatabányai srácot , akinek a volt Ducatija most a Full-Gasnál van. A motor rendszáma UJT-523. Ha valaki ismeri , vagy magára ismert , kérem jelezzétek. Annyit tudok még róla , hogy most Ducati Panigale-ja van. Köszönöm.
Üdv ! Ducati bármelyik típusát keresem ( 900 as előnybe ) külföldi papirost vagy a nélkül lehet törött is csak a motort be lehessen indítani 1000- 1500 euro ig !
Sziasztok!
Sok eve mar volt egy 600-as Monsterem, hibatlanul mukodott, szerettem, de el kellett adnom. Most olyan motort keresek, amivel megoldhato a munkaba jaras, napi 2x30 km, fele m0, fele Budapest forgalmaban. Eredetileg egy Suzuki GS-t szerettem volna, hiszen szerintem az tokeletes celszerszam, de nem jott ossze az ugylet. Most viszont talaltam egy nagyon szepnek tuno, de meglehetosen oreg, 2000-es ST2-t, ami ujra felebresztette a regi szerelmet. Ora szerint 36 ezer km van benne. Szerintetek alkalmas lenne a mindennapos ingazasra? Fontos a megbizhatosag, persze az eloirt karbantartasokon nem szeretnek sporolni.
Akadt egy kis poblémám. Ducati 999s-hez Öhlins kormány lengéscsillapító bilincset keresek. Amerikából lehet is rendelni viszont az ára 25000+34000 a posta.
Egy ici picit ezt sokallom egy 4cm es Öhlins bilincsért. Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném vagy netán csak kézzel fogható ötletekkel ha szolgálni tudnátok igazán hálás lennék. E-bay-t végig néztem minden országban, vagy nincs vagy nem postáznak Magyarországra.
Várom a hozzászólásokat!
Hanzi321:mi biztositás kötéssel is foglalkozunk,oda csak nyugodtan X-ezd ki azt a karaktert,ameddig 17 nem lesz a szám összege
a gyári végére XXXX és már meg is vagy :)
Üdv.Kis segítség kellene.Vásároltam egy Monster-t.Szeretném üzembe helyezni.Viszem is majd vizsgára.Csak az alvázszámmal kapcsolatban lenne kérdésem.Az NKH-nál a fickó valami olyasmit mondott h ennek a motornak még rövidített alvázszáma van (13 karakter).A villanyaknál be is van ütve ez a 13 karakterű szám.Illetve alatta van még betű és szám kombináció(10 karakter).De nem volt ez probléma.Most kötném rá a biztosítást neten,de a rövidebb alvázszám miatt nem enged tovább?(17 karaktert kér).Találkozott már valaki ilyen problémával? Köszi előre is ha segít valaki!
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Üdv.: Ádám