üdv mindenkinek!
egy kérdéssel fordulnék mindazokhoz akiknek tényleg van tapasztalata
szóval 749 vásárlása előtt állok és szeretnék informálódni hogy mik a tapasztalatok, mikre kell oda figyelni a vásárlásnál, esetlegesen mik a típushibák
köszönet mindenkinek aki érdemben segítségemre tud lenni
nekem van 1 jobasom, de nem tudom passzolna e. 1999 es 750 SS rol van a tukor de leghamarabb csak szeptember vegen lesz aktualis ugyanis akkor leszek odahaza.
nezz utanna es ha addig nem kerul akkor irjal majd ujra es emlekeztess es meg oldjuk valahogy.
szia
az nagyon jó lenne : ) de képzeld, hogy megyek most magyarországra ha gondolod és lenne idöd ösze is futhatunk.
van valami elérhetöséged tel.szám?
Igen, vannak cuccaim. Tavaly cseréltem az ST2-esem komplett kuplugszettjét. Úgy látom ua. minden... Megvannak a lamellák (használt, de szerintem még kibírnak pár ezer Km-t...), és a nyomólap. A rugók és a csavarok nincsenek, de az már nem olyan vészes árban...
Ha gondolod, postaköltség árban elküldöm Neked.
Sziasztok
Egy kis segitseg kellene st4 2002 es évjárathoz..komplett kuplung, mert lementem a garázsba ez közös ház alatti garázs nem voltam 3 napig itthon és mikor lementem kilopták a komplett kuplungomat de még a nyomorudat is elvitték belöle...rugokat mindent csak a nagy fogaskerék árválkodik...Segitségetek kérem hol tudom komletten ezeket beszerezni..?
A segítségeteket szeretném kérni! A minap egy "kis" problémám adódott a szűkös motortárólomban, és az ST3-asom jobb oldali tükrét sikeresen letörtem... :(
Pontosan a tükörnek, a tükörlaptartó műanyag része törött el. Legyetek szívesek, ha van valakinek, vagy tudtok valakit akinek van elfekvőben, szóljatok!
Azért az újabb tipusok sokkal megbízhatóbbak,értem erre a 2002 utániakat. 748,900ss-el akadtak problémák,de a 996-as blokk extra megbízható van M.O-n 100.000 km körüli.
Minden olyanra figyelj oda,amire minden más motornál oda kell figyelni.
De a www.ducatiklub.hu -n biztos kapsz kimerítőbb választ.