ne har h neked írok, de tudsz vmit arról, hogy esetleg aplleról nem lehet elérni a ducatiklub.hu-t?
Előre is köszi, eddig semmi gond nem volt vele... nem értem...
itt elértek..:)
de már most mondom,hogy a motort nem bontom meg,amik vannak nekem külön cuccok,azokat adom csak külön..
(légszűrőház+performance légszűrő)
(hasidom-karbon)
(indexek)
(kuplung nyomólap)
(5küllős első kerék)
(gyári kipuffogók)
(üléstakaró idom)
(gázkar és markolat)
(gyári ülés)
Sziasztok !
Baráti motoros társaságok , motoros clubok kapcsolat fel vételi címét keressük Erdélyi túra szervezéséhez ! Kérem ki olvassa a felhívást Írjon a motorostura@citromail.hu-ra
Köszi Manó Kaposvár
Felkerült a Monster Contest oldalára az MDK versenyzője is! Szavazni ITT lehet a Vote gomb megnyomásával. Az oldal kérni fogja az e-mail címedet, amit kétszer meg kell adni. Ezután kapsz egy levelet a megadott címre, amiben egy linkre kattintva tudod véglegesíteni a szavazatot. A project linkjét elküldhetitek másoknak is, hogy minél több szavazatot gyűjthessünk! Hajrá!
Egy éve használok hiba nélkül egy 98'as 900-as karburátoros Monstert. Az elmúlt 2 hétben állt, normálisan indult semmi különös, azonban menet közben magasabb fordulaton rángat. Üresben gond nélkül lehet pörgetni. Olyan már volt hogy egyik gyertyát beköpte sok állás után de ilyen még nem történt.
Ha valakinek van hasonló tapasztalata vagy ötlete kérem írjon!
sziasztok!
lenne pár eladó cuccom...nekem s4-en voltak,de szerintem mindenre jók ami monster..
karbon hasidom,piros-feketére fényezve
üléstakaró ugyancsak piros fekete
gyári performance sportlégszűrő házzal együtt
gyári ülés
elsőkerék (javított,de tökéletes lett!) kicsit felütődött,de ki lett görgőzve,csak fényeztetni kell
gyári rugók és nyomólap
valamint 2db karcmentes gyári kipuffogó!
3db működőképes index
ár:megegyezés szerint..
jah meg még egy törött s4 is van..:D
annak az ára 600e (ennyiért tudom betolni roncskereskedésbe,de gondoltam hátha kell valakinek..)
nemtudjátok minden ducatié egyforma?
hol árulnak vagy rendelhetőek
köszi