Tervezem egy 2008 848 as vásárlását. Egy gondom van, hogy az első tulajtól bank foglalta le a motort, aki sajnos elfelejtette átadni a második kulcsot és a kódkártyát, valamint kisebbik problémaként az eredeti kipufogó rendszert.
Elsődleges kérdésem, hogy az új kódkártya és gyári kulcsok milyen költséggel szerezhetőek be?
Második hogy a műszakin vagy külföldön lehet e probléma a termignoni sliponnal?
Előre is köszönöm a gyors segítséget.
Üdv!
Feri
Nem tudom mennyire lehet itt motort hirdetni, ha nem akkor nyilván valaki kitörli és elnézést kérek, ha mégis akkor akit érdekel az hívjon bátran, vagy írjon nekem e-mail-t, és megbeszéljük a részleteket.
25 kW-os papírokkal rendelkezik.
e-mail: klbalazs94@gmail.com
tel.: 06 30 251 66 67
Egy hete csapott meg a Ducati "láz"
Nagyon megtetszettek a Monsterek + nagy V-motor mániás vagyok...
Érdeklődnék a márka felől, mik a tapasztalataitok, milyen vele motorozni, fent tartási költségek, megbízhatóság, túrázásra mennyire alkalmas stb...
Olvasgattam teszteket innen onnan, de minél több infót szeretnék pontosan a Monster 600 és 620 felől!
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni hogy Ducati Monster motorom 2005ös meghalt a műszerfalon a led világítás kiszeretném cserélni, de nem tudom hátul a PIN kiosztást a csatlakozónál!
Valaki tudna segíteni nekem hogyan tudom tesztelni hogy világít-e rendesen mielött visszarakom? plusz minuszt hova kell rakni, mert nem akarom kisütni...
Köszönöm
Képek a műszerfalról!:
http://kepfeltoltes.hu/view/131022/4071922281_www.kep
feltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/131022/6918615112_www.ke
pfeltoltes.hu_.jpg
Üdv!
Bátyám Monsterén lenne szükséges egy szelephézagállítás.
Kérlek ha tudtok valami bevált és reális áron dolgozó szervízt jelezzetek. Legjobb lenne Esztergom környékén.
Sziasztok! A hosszú tél után ma mentem először . A kötelező dolgokat lecseréltem. Minden OK. volt, de meleg motornál alacsony az alapjárat és le is áll. Van ötletetek , mi okozza? Cagiva Gran Canyon 900 SS blokk , injektor. Holnap mindenesetre teszek bele injektor tisztítót. Jó motorozást!
Tervezem egy 2008 848 as vásárlását. Egy gondom van, hogy az első tulajtól bank foglalta le a motort, aki sajnos elfelejtette átadni a második kulcsot és a kódkártyát, valamint kisebbik problémaként az eredeti kipufogó rendszert.
Elsődleges kérdésem, hogy az új kódkártya és gyári kulcsok milyen költséggel szerezhetőek be?
Második hogy a műszakin vagy külföldön lehet e probléma a termignoni sliponnal?
Előre is köszönöm a gyors segítséget.
Üdv!
Feri