Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há nekem azért számít hogy hogy néz ki vele a motor....
Nah lépek mert meló van...holnap szkráccs csörgök aztán leugrok! yo8 mindenkinek! csápá
deeee hangos..de ennek azért csak szebb,morcosabb hangja van...nekem a yoshi barát dobok hangja nem tetszik...:D:D a formáját meg elszarom...
halod, úgy teszel mintha igy nem lenne elég hangos... amúgy meg ez nem is tetszik formára amit linkeltél, inkább vmi yoshi barát dob kéne, vagy igazi akra
komolyan tőled akartam kérdezni... sajna még nem tom, de ez nem univerzális hanem motorspecifikus, a te gépedhez is van!
beijedt a sok kanitól
jah, az jó lett volna, így is fáj még a seggem, hol lehet seggprotektort kapni?
És hova és hogyan kell azt bekötni? Anno még régen Zoli is vett a kawához, de valamiért nem lehetett bekötni. Szal nálam ez kihúzva valószínűleg.
...én is de sajna nincs tovább! Mondom az nem hátrány!
Az fasza. Olyan friss lesz, hogy még meleg lesz a két kar. Hajajj fokozatkijelző nekem is jól jönne, sokszor váltok, vagyis váltanék 6.-ból 7.-be.
Oks gyere aztán kapsz hajtást. 11-től kettőig viszont nem leszek itthon.
Szkrácsi ma sem hozták a tanksapimat, az AGOtol meg hívtak hogy csak jövő hétre lesznek fék+kuplungkar mert most gyártják külföldön a kéket az én rendelésemre! , ja nem is mondtam hogy rendeltem tőlük egy fokozatkijelzőt is...
Olyan szűk félkész állapotban van. Március közepe körül lesz kész. Igaz nem full idomos lesz belőle hanem fighter jellegű. Az előző hatosomat meg oda vitték ahonnan te hoztad a gsxr-t, Mezőberénybe.
Holnap délalőtt leugrok segítek őket nevelgetni...
jaja szép is!Majd még én is dolgozgatok rajta!:) Neked a kawád jól van?Láttam képeket ami törött lett egy pöppet!Eladtad?
Még eddig nem hajtott ki egyik sem. Majd valami wd 40-el vagy Castrollal meg tápolom őket hátha segít.
Hali mindenki! Na mi van szkráccs haverom kikeltek a kis alkatrészek?
Csak innen a sportmotorról ismerem és elég jellegzetes ez a kis gixi, ezáltal a volt tulaja is.
Csá!Ja már az enyém a gixi :)!Te ismered, csak ismered ha rámírsz?Neki már Rizlája van.:D
Mivel nem akarok senkit megbántani
Cső!
És szerintem még finoman fogalmaztál!
Én egy R6-tal voltam így! Haverék 2007-ben vettek 2 2005-ös modellű fekete R6-t volt az egyikben 63Km és megkérdezte hogy mész vele egy kört? Na akkor gondolkoztam egy kicsit 125TZR után ez nagy lépés de hajtott a vére és mentem vele egy kőrt! Igaz 3000 fordulattól nem mertem jobban húzni mert minden gáz mozdulatra ugrott a motor de megérte!
Háj Ne haragudj de ez elég gáz volt ez a szösszenet .
Hát még én sem ültem. Mikor utoljára volt lent spanom tavaly kajak nem mertem ráülni olyan batár magasnak látszott az ülése. Igaz akkor még zxr 250-em volt és ahhoz minden motor magasnak tűnt. Mostmár menni is mernék vele ha megengedi.
Cső all! Tesóm, üzemi ha "lakik" itt ilyen illető (és olvassa) aki valami csopperszerűséggel ment a városba ,hogy ma jó napja volt azért nem kapott egy húsos csekket tőle!