Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Nagyon komoly,vasvillával kell desznót ölni benne
hello! Hol található ez a hely pontosan?
Csákány jó kis nem rossz
ittvan 1 kis ízelítő, a többit este....
az 1ikből nem lehet, másikból talán... meglátjuk, 1iket megtanulom, másikból írok puskát biztos ami biztos
inkabb puskaznek.
én is és még tanulni kéne, holnap 2 zh
bammeg .en nagyon elfaradtam
Hopp a kép lemaradt..
Óóó he micsoda remek kis játékot találtam..
csááá, jó volt tanki, köszi srácok!
majd a képeket feltolom este ha magamho tértem
csákány! voltam kint a tankin, f@szák ezek a kis likitek .de jol szólnak Z ajánlotta de szégyelltem kiprószálni .
Szép napot!
Úgy látom mindenki tankin van, meg motorozik. Én meg itthon ülök meg mindjárt tanulok. Nem baj jövő hétre jó lesz a motor és remélem gooo tanki...
Zsírállat köszi .
akkor én is délre
akkor délre jösztök? mert akkor megyek én is, és gyikarc megnézheted akkor a DR-t is
Várlak komám nagyon jó kis este vót hazajöttem adtam is az asszonynak anyusziiii nem vagyok rugóóós..... oszt nem a faszt a diák csemegét hozod
Gyere ha ráérsz, viszek motrot, amennyit csak birok, h a család jön E még képlékeny , mert az asszonka vmi dógot emleget, a kisfiam meg köhécsel, de mivel jólnéz ki az idő , lehet, h kijönnek.
A leggyengébb láncszem én vagyok , me' még teljesen világtalanúl vok, rendessen lekáóztam az íccaka a bogyómat .
Délre talán csak kiérek, meg még a Gyíkot is összeszedem
én is kinézek bámészkodni, sm-el ugyse nagyon lehet mit kezdeni, mondjuk enduró körre mennék szivesen...
szkráccs, gyere te is
nehogy én is kinézzek mint bámészkodó
Z től függ! Hoz-e motort nekem !
Gyere te is....
Na mi van Z, nagy reset volt tegnap?
Ne légy papírkutya, gyerünk motorozni !
Az ám az ám.