Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legközelebb ha lesz ilyen műsor mikor a csajok egymást szurkálják szólj légyszíves..
sorry sorry sorry
Milyen
Mijen show műsor lehetett már ott. Ajajajjj
Nem egyszerű ezt olvasni,hogy megszúrtak a jányok...
Amika, válogasd meg a szavaidat
én biztos nem, de a gyerek már érdekeset kérdezett.....
áá lehet valamit félreértelmeztél
Szevasztok,szevasztok sokat isztok bebasztok
ejnye-bejnye.....
a 18-as karika erősen villog.....ti kis huncutok.....ezt olvasgatni jobb, mint az éjszakai felnőttműsor..........
na most nekem is csillog a szemem pedig szurásnak nyoma sincs ez a k**va láz nem akar lemenni
Hali naki!
Ilyen pudingok vagyunk ! Én a tegnapi napot feküdtem végi! Vedeltem a mézes teát, meg a neocitránt!
na megszúrtak ajányok azt mondják hogy csillog a szemem... mondjuk szúrás után mindig csillog
na megyek beszúratom magam.... lesz ami lesz... amúgy is alapból sem vagyok már 101-es remélem zombiegirl leszek
nesze chopper-girl meg egy kis huncutság
nekem sztem a vasárnapi megmozdulás tette be a kaput , ugyhogy én rá se merek nézni a 2kerekűekre . a robogós biztos hogy ne én voltam, mert én a csopperes előtt mentem volna
Nakinak:
- Mi az abszolút rossz kijelentés a Microsoftnál?
- Majd ha fagy!
elképesztő ez az időjárás, tegnap (dec.1-én) rengeteg moccot láttam a városban, meg a parasztelosztónál is láttam megint kicsi aprilia robogót is, egy nagy chopper mögött ment
szoktunk is
juj de jó szeretek értelmetlen dolgokról beszélni

szija Szkárccsi
Jó reggelt.
nekem meg má mind1 mivel igy jártam , igy hát kénytelen leszek értelmetlen hozzászólásaimat itthonról, ágybol eljuttatni felétek
jáj ne idegesíccsééé mááá jobbulást
ma akarom magam szúratni pedig itt ülök az eü.-ben oszt mindenki félrebeszél viszont nagyon sok, mindenféle emberrel van kapcsolatom nap-mint-nap szóval most már nem tudom