Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
jóreggelt! tán lefagyott róla? .
Benézek ma . Igazad van , jó arra kevésbé csicsás is most, aszt majd kerül vhonnan olyan extrás
reggelt. visszahajlosat sz.tem nem tudsz venni, csak rendelni.jo arra a normal is ,csak mukodjon. pizza mania melett motoros bolt!
Jóreggelt pupákok!
Mennem kell kuplungkart szerezni a pitbájkra(visszahajlósat) vmi öklet? .Vagy megjavitom a töröttet, de az egy félnap
nem rossz.logikai rész is van benne,mászkálni kell,embereket menteni,bombát hatástalanítani..stb.
oksa..amikor szabad vagy megoldjuk..max egy óra betanítással együtt..
hát a meg milyen játék
ok köszi valamelyik nap szabin leszek majd szólok ment a galamb
Most a fűrész szívat..Nem egy könnyű játék..
Jövőhéten felugrok oszt megszervizeljük a torrentes meghívós dolgot..Oszt te is tudsz majd nézelődni meg szedegetni ezt azt..
nekem nincs ilyen problémám, mert nincs időm eleve játszani... ha van 1 kis időm pattanok a traktorra és megyek traktorozni ha az idő is engedi
Én ezért nem is játszom. Elavult már a gépem is, türelmem is nagyon hamar elfogy ha nem sikerül egy játékban valami. Állandóan zenét hallgatok meg itt lógok a sportmotoron.
mindent értek E
X360..Fejleszgesse a pc-t a fütykös az újabb gémek miatt.. Jól van úgy ahogy van.Gépészkedni lehet vele így is..A játékra meg ott a konzol..
Írtam mélt E! Mit nem értesz?
Igen az mx vs atv újabb, de nekem nem jött be annyira mint a mototrax. Miért min szoktál játszani?
Viszont az MTX kurva élvezetes...istenkirály game..unalmas esős napokon azt tolom én is...
Jaja,néztem a kiadás évét 2004-es.Az mx vs atv 2006-os..Csak fejlesztettek rajta valamit..Amúgy nekem tök mindegy mert nem játszom pc-n..
Ment a válasz .
Hii
ÖÖÖ te vetted meg Tomaso kis gixerét?
Hello!MIzu erre?