Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Debreceni motorosok
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nünü
reggelt
naki585
jóreggelt!
tán lefagyott róla?
.
#Zé
Benézek ma . Igazad van , jó arra kevésbé csicsás is most, aszt majd kerül vhonnan olyan extrás
imu
reggelt. visszahajlosat sz.tem nem tudsz venni, csak rendelni.jo arra a normal is ,csak mukodjon. pizza mania melett motoros bolt!
#Zé
Jóreggelt pupákok!
Mennem kell kuplungkart szerezni a pitbájkra(visszahajlósat) vmi öklet?
.Vagy megjavitom a töröttet, de az egy félnap
Balu80
nem rossz.logikai rész is van benne,mászkálni kell,embereket menteni,bombát hatástalanítani..stb.
Balu80
oksa..amikor szabad vagy megoldjuk..max egy óra betanítással együtt..
gyikarc01
hát a meg milyen játék
gyikarc01
ok köszi
valamelyik nap szabin leszek majd szólok
ment a galamb
Balu80
Most a fűrész szívat..Nem egy könnyű játék..
Balu80
Jövőhéten felugrok oszt megszervizeljük a torrentes meghívós dolgot..Oszt te is tudsz majd nézelődni meg szedegetni ezt azt..
[Phoenix]
nekem nincs ilyen problémám, mert nincs időm eleve játszani... ha van 1 kis időm pattanok a traktorra és megyek traktorozni ha az idő is engedi
szkráccs
Én ezért nem is játszom. Elavult már a gépem is, türelmem is nagyon hamar elfogy ha nem sikerül egy játékban valami. Állandóan zenét hallgatok meg itt lógok a sportmotoron.
gyikarc01
.
gyikarc01
mindent értek E
Balu80
X360..Fejleszgesse a pc-t a fütykös az újabb gémek miatt..
Jól van úgy ahogy van.Gépészkedni lehet vele így is..A játékra meg ott a konzol..
Balu80
Írtam mélt E!
Mit nem értesz?
szkráccs
Igen az mx vs atv újabb, de nekem nem jött be annyira mint a mototrax. Miért min szoktál játszani?
gyikarc01
#Jacek#
Viszont az MTX kurva élvezetes...istenkirály game..unalmas esős napokon azt tolom én is...
gyikarc01
hm
Balu80
Jaja,néztem a kiadás évét 2004-es.Az mx vs atv 2006-os..Csak fejlesztettek rajta valamit..Amúgy nekem tök mindegy mert nem játszom pc-n..
gyikarc01
Ment a válasz
.
szkráccs
Hii
ÖÖÖ te vetted meg Tomaso kis gixerét?
motorskiller
Hello!MIzu erre?
❮❮
❮
…
763 / 2695
762
761
760
759
758
757
756
755
754
…
❯
❯❯
Mennem kell kuplungkart szerezni a pitbájkra(visszahajlósat) vmi öklet? .Vagy megjavitom a töröttet, de az egy félnap
ÖÖÖ te vetted meg Tomaso kis gixerét?