Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó van, jók legyetek, megyek vissza a suliba
mikor egykerekeztem? a következő pillanatban hanyatvertem magam
mostmár kicsit lazulóbb a helyzetem láttam a képeket, ügyi vagy
sziaa, na mit vigyorogsz?
azt gondoltam csak úgy mutattam, hátha elmész érte, megveszed, hazahozod és én megveszem tőled egy kicsit még olcsóbbért
viccet félretéve... csak hogy lásd miket néznek nekem a jófijúk
de, szerintem , pitügybe bárki okosabb itt nálam
annyi pénzért jobb is lenne az szerintem neked
láttad amit nekem talált Gyík? 19079-től előzmények d.u felhívom meg E van E még
Hát tegnap is ajánlottuk ,de szígyelősködtél, pedig most aztán igazán ment az egymás motorjának a törése-zúzása, de senki nem haragudott meg
meglássuk mi lesz belőle, még egy párszor biztos kinézek barátkozni a stílussal .
Bakker, azt nem is néztem, de inkább huszonötöst vegyééé'
milyen 50-es? linkelnéd Naki
ó hee azok 50 köpcentisek az meg jó ha van, de jobb ha nincs megnéztem a weblapján tegnap, fent vannak
Te meg hijjad a pókot, akit montam ,oszt bótojjátok be a pitbájkokat, me elaggya
én tiszteletemet tettem, de a környéken se volt fotográfijamasinya
kár lett vóna elrontani a képeket
és Te? mert a visszaolvasás nehezen ment... a képeken nem láttam ismeretlen arcokat vagy igen ?
Há' elmentünk sötétedés előtt az endurókörön csapatni egy utolsót, oszt fődhözvertem magam azzal a kis málnakeverővel, a kuplungkar meg leszáradt rólla , de már vettem rá egy ilyen egyszerüsitettet, mingyá' megyek és rábarmolom
E!
Ha a jó Béla itt lenne ő képes arra,hogy bármely karból felhajlósat csináljon...
nem
visszaolvasott de mié ilyen olcsó? me osztrák? de ha Imu aztmondja hogy akkor
ma megmutatom a háziúrnak
voltál kint tegnap megnézni a kis zümmögőket?
Jóó jobb legjobb reggelt EE.