Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy R1-re szeretném egyszer én is feltenni a seggem de de sajna nincs mire!
Hii
Sziaaa
Bassza meg haverom meg nemjött hétvégén. Szombaton az eső miatt, vasárnap meg nem ért rá. ÁÁ pedig kajak elkunyiztam volna az R1-ét. Ha másra nem, pózerkedni állóhelyben.
Sziasztok!
téged is lehet látni? na a tuono sztem pont a srác volt akit az előbb emlitettem, mondta hogy kóvályog a városban
rendben! ha megakarod hallgatni akkor még a gépen vannak, csak akkor H.Pályiba kell jönnöd, mert reggel is hideg van meg este is mikor közlekedni kéne , ha nem akkor behozom őket amikorra kéred debibe.

Z: én rajtunk kivül még 2 srácot ismerek RSV-st: az egyik debreceni és ugyanolyan a gépe mint a tied, a másik böszörményből Sovi ,az övé talán 2004-es
Halihóóó
Irigykedtem most egy sort.... Láttam egy narancs Z1000ret sztem egy Tuonoval, utána meg egy kék R1-et, aki mellesleg névrokon volt, UJA Dájóóóónekiiiiiiiikkkk
Na hát hallani nem hallottam,mert a két utód a hátsó űlésen Rúzsa Magdit "énekelt" ! Szóval az rsv-nek nem volt esélye !Holnap megcsörizlek a dobbal kapcsolatban!
Én meg rajtad kivül nem tudok senkit, akinek milléje vóna.
nemtom kiaz
csak gondoltam nem tul sok tónyó van a városban én meg Balun kivül egyetlen 1 tuonost sem ösmerek
Valakinek nincs elfekvőben egy jól mutató univerzális fejidom? Amolyan streetfighter jellegű. Vevő lennék rá valami óccsóó pénzér.
Ha az akinek az imperiálnál van a garázsa akkor én aszem igen
. .
akkor hallottad hogy szólnak ! most pont akciós .
45-be vihető a kettő. ha kell szolj mindenképp, mert egy debreceni srác hétvégén szeretné megnézni (tuono-ja van) esetleg ismeri valaki?
„ A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? ” . . . .
phoenix: ilyen dobot vegyél a DÖRÖZÖ-re....http://www.youtube.com/watch?v... istenkiráááály
Köszönöm.
Okés.Próbálom ajánlgatni.
42-es
Hányas méret E?
Ja mi voltunk,de mire kiszáltam az autóból már elmentél!Motorozás utánn meg mentünk korizni a műjégre !
A dobokat meg csak nem adtad el,me akkor nekem lehet kéne valami akciós áron !Ha már a baluéról lekéstem!
Pörgetni kell a dógokat, nem othon punnyadni, oszt minden okos
Leghamarabb március eleje. Valakinek próbáld már elpasszolni a cross csizmám. Már 24E-ért vihető. 27 volt és vaccsi új, a boltban volt rajtam vagy fél percig. Annyira kéne most az ára.
Mikor lesz gípsárkány?:P