Sziaaa
Bassza meg haverom meg nemjött hétvégén. Szombaton az eső miatt, vasárnap meg nem ért rá. ÁÁ pedig kajak elkunyiztam volna az R1-ét. Ha másra nem, pózerkedni állóhelyben.
rendben! ha megakarod hallgatni akkor még a gépen vannak, csak akkor H.Pályiba kell jönnöd, mert reggel is hideg van meg este is mikor közlekedni kéne , ha nem akkor behozom őket amikorra kéred debibe.
Z: én rajtunk kivül még 2 srácot ismerek RSV-st: az egyik debreceni és ugyanolyan a gépe mint a tied, a másik böszörményből Sovi ,az övé talán 2004-es
Halihóóó
Irigykedtem most egy sort.... Láttam egy narancs Z1000ret sztem egy Tuonoval, utána meg egy kék R1-et, aki mellesleg névrokon volt, UJA Dájóóóónekiiiiiiiikkkk
Na hát hallani nem hallottam,mert a két utód a hátsó űlésen Rúzsa Magdit "énekelt" ! Szóval az rsv-nek nem volt esélye !Holnap megcsörizlek a dobbal kapcsolatban!
akkor hallottad hogy szólnak ! most pont akciós .
45-be vihető a kettő. ha kell szolj mindenképp, mert egy debreceni srác hétvégén szeretné megnézni (tuono-ja van) esetleg ismeri valaki?
Ja mi voltunk,de mire kiszáltam az autóból már elmentél!Motorozás utánn meg mentünk korizni a műjégre !
A dobokat meg csak nem adtad el,me akkor nekem lehet kéne valami akciós áron !Ha már a baluéról lekéstem!
Leghamarabb március eleje. Valakinek próbáld már elpasszolni a cross csizmám. Már 24E-ért vihető. 27 volt és vaccsi új, a boltban volt rajtam vagy fél percig. Annyira kéne most az ára.
Bassza meg haverom meg nemjött hétvégén. Szombaton az eső miatt, vasárnap meg nem ért rá. ÁÁ pedig kajak elkunyiztam volna az R1-ét. Ha másra nem, pózerkedni állóhelyben.
Z: én rajtunk kivül még 2 srácot ismerek RSV-st: az egyik debreceni és ugyanolyan a gépe mint a tied, a másik böszörményből Sovi ,az övé talán 2004-es
Irigykedtem most egy sort.... Láttam egy narancs Z1000ret sztem egy Tuonoval, utána meg egy kék R1-et, aki mellesleg névrokon volt, UJA Dájóóóónekiiiiiiiikkkk
csak gondoltam nem tul sok tónyó van a városban én meg Balun kivül egyetlen 1 tuonost sem ösmerek
45-be vihető a kettő. ha kell szolj mindenképp, mert egy debreceni srác hétvégén szeretné megnézni (tuono-ja van) esetleg ismeri valaki?
A dobokat meg csak nem adtad el,me akkor nekem lehet kéne valami akciós áron !Ha már a baluéról lekéstem!