Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez de buzi...
ez a csávó jó köcsög, mia faszért állítja le...
most enduro kerékre kell a zséé, de megkérdeztem hátha olcsóba adja...mert majd akarok venni, de első a kerék, aztán láncszettet kell cserélni, fékbetét, csak aztán jöhet a bőrgatya....
Jaaa elég sokat szopok vele.. de bánnya a franc...másikra nicnsen pénz..monnyuk hallgassak..régi motor...örülök hoyg ennyi baja van...minden hónapba iylen 1-200 forintos baj..nem sok az..
40-be van egy spidi gatyám ha érdekel..
csak szopsz ezzel a motorral úgy látom...
akkor nem kell köszi, 32ért tudnék én is vatta újjat de akkor majd csak tavassszal....
Na elmentem Szoboszlora Z jékhez alkeszkodni . .
nah megjöttem....rejtélyes módon eltűnt a tűszelepből a kis pöcök amit visszanyom az úszó...venni kell bele tűszelepet..remélem nem drága...
XS a nadrag meret. 30 e ft az ar 28 e ft az utolso ar
Háj
déltöl vagyunk.
Sziasztok! van itt ismerős R17 nél e? köszi
Nah lííípek szerelni..majd jövök a fejleméynekkel..csőőőőő
hallod hiába tanulsz...ígyis-úgyis hülye maradsz...
hülye vagy? nem kell az enyémet szerelni mert jóó! a tied meg nem érdekel most tanulnom kéne.... mert holnap nem lesz rá idő... és hétfőn 2 zh.... kurva eget...
meló közbe jóhoy baszod..de a motorszerelés től nem izzadok meg...amúgy meg ha ennyire unatkozol gyere motort szerelni...
nincs hideg egyáltalán, kint voltam egész nap, kabát nélkül melóztunk..... még igy is melegem volt
hideg vaan..meg ebnzin se sok van...és pénzem sincs..szal ez enm fog menni..
mi nem olyan az időő? tiszta jó idö van.... nincs is hideg, eső se esik....
én meg egyáltalán nem tok menni...nem bízok meg a motorban...először itt a környéken le kell tesztelni de nem oylan az idő..szalhnap ugrott a tanki..majd jövőhéten esetleg..:(
a nadrág mennyi és milyen méret?
csá, holnap is menni kell ki a redvás erdőre reggel... nemtudom mikor tudok kimenni tankira, mikortól vagytok kint meddig? mert lehet csak délbe tudok elindulni itthonról