Be baszod... Ha holnap is így lesz nem tudom mit csinálok.De remélem azért a tűszelep meg lesz.Utána már elszarom a buszt.haza jövök valahogy csak mennyen már az a szutyok.. már elvonási tüneteim vannak
Na azért mielőtt megveszel egy puki bikét próbáld ki,me nem akármi vele menni !Éngem úgy fődhöz baxszott hogy én többet rá nem űltem !
Viszont a dr nagyon bejött !
ÓÓÓ heee máma kimentem a Frézer motorhoz, és erre nem volt otthon az öreg.Hívtam telón és aszongya egész nap nem volt otthon, holnap mennyek vissza.Nagyon örülök, mer lekéstem hazafele a buszom, pedig szaladtam is.Ráadásul a város szélén álltam egy órát, vártam a buszra. Jut eszembe.Ma a Faraktár utcán a Híd fele ment 2 sportmotor nem láttam pontosan de ha jól láttam ekkor az egyik egy kék SV volt a másik meg valami piros moci.sztem Honda de csak messziről láttam.De a hangjuk bitang volt..
ááá dehogy láttam amit látni akartam
elég gáz hogy nem tudtam menni fél 1-re végeztem asszonyi teendőkkel, a háziúr megmár nem ülhetett kocsiba
olyan fasza volt az idő, gondoltam rég kinnt vagytok én meg már nem akartalak hívni
Viszont a dr nagyon bejött !
elég gáz hogy nem tudtam menni fél 1-re végeztem asszonyi teendőkkel, a háziúr megmár nem ülhetett kocsiba
olyan fasza volt az idő, gondoltam rég kinnt vagytok én meg már nem akartalak hívni