Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én mit szóljak. Úgy szétvagyok vonva tünetekkel teli hogy az mán kifejezetten kifejezni nem is lehet. És még a tél el sem kezdődött.
ÓÓuuuu de jóóóúú kis hétvége volt . .
Háááááájjjj , , , ,
Csákány
Háj nekem is nagyon oks a DR veszek is egyet majd papír nélkül vagy egy yamaha TT
Jah, és aki sokáig türelmes, az az elmeosztályon köt ki végűl
Szar mán az a kocka csak le kéne cserélni jobb kockára dobhatna mán jobbat is E vagy nem E .
Bizony,hogy lett volna mivel próbálkozni Amikának . lehet azért nem jött mert beijedt .
Be baszod... Ha holnap is így lesz nem tudom mit csinálok.De remélem azért a tűszelep meg lesz.Utána már elszarom a buszt.haza jövök valahogy csak mennyen már az a szutyok.. már elvonási tüneteim vannak
Pedig hidd el az a pitek egyik csúcs márkája . és nincs szétütve . csakis ajánlani tudom
Összefoglalva csúnyán benyaltad a mai napot
meglátjuk, csak ki kéne prószálni ...akkor ti jöttetek a vectrával mikor indultunk utána gondolkoztam
Na azért mielőtt megveszel egy puki bikét próbáld ki,me nem akármi vele menni !Éngem úgy fődhöz baxszott hogy én többet rá nem űltem !
Viszont a dr nagyon bejött !
Ti jösztök Én megyek csákány
Ja azt elfelejtettem, hogy ez fél 2-kor volt...
ÓÓÓ heee máma kimentem a Frézer motorhoz, és erre nem volt otthon az öreg.Hívtam telón és aszongya egész nap nem volt otthon, holnap mennyek vissza.Nagyon örülök, mer lekéstem hazafele a buszom, pedig szaladtam is.Ráadásul a város szélén álltam egy órát, vártam a buszra. Jut eszembe.Ma a Faraktár utcán a Híd fele ment 2 sportmotor nem láttam pontosan de ha jól láttam ekkor az egyik egy kék SV volt a másik meg valami piros moci.sztem Honda de csak messziről láttam.De a hangjuk bitang volt..
Helósztok E!
köcce rendesek vagytok dehát ezt dobta kocka E van majd legközelebb, úgyis megtanultam az elmúlt hónapokban türelmesnek lenni
Pedig pont szóbahoztunk a tankin, h most vóna mivel próbálkozni
ááá dehogy láttam amit látni akartam
elég gáz hogy nem tudtam menni fél 1-re végeztem asszonyi teendőkkel, a háziúr megmár nem ülhetett kocsiba
olyan fasza volt az idő, gondoltam rég kinnt vagytok én meg már nem akartalak hívni
Én ,csak olyan jelentéktelen vagyok, h alig láccok a kípen ,
Meg hát, még ottvoltatok , mikor meghozták.
hello Z Te jössz ott mögötte?
pidzás megtalált?
Émmek kevéshijján átvágtáztam rajtad