ÁÁ ettől a cbr-től még mindig fejre állok. Egy ilyen fejidom nekem is kell a kawára. Hol lehet ilyet kapni? Bár olyan mintha valami gsxr fejidomból lett volna kifaragva.
Fúúú Amika ha reggel bepillant ide egy az egybe kifordúl a szeme, nem győz majd visszaolvasni. Na én húzok most már meg próbálom megálmodni milyen legyen kawicskám.
Szia Szandra jó éjt.
Ezért nem szeretek agyalni dolgokon mert aztán képtelen vagyok leállni én is. pl most hogy eldöntöttem marad a kawa, tegnap óta csak azon jár az agyam, hogy mit hogyan milyenre mennyiért honnan stb. ÁÁÁ egyszer megölnek a gondolataim.
Mivel hogy RH elég ritkán van ezért régi haverokkal eljártunk néha a Jazz nevű helyre. Ott sacc/kb akkoriban ilyen zenék mentek. Hogy manapság is ilyesmiket adnak-e nem tudom mert kb 2004-ben voltam ott utoljára. De ha nem változott semmi akkor az a hely bejönne neked szerintem.
Bulizni olyan picit lassabbra szeretek, Retro, RNB, huh meg jóó latin zenék, meg diszkóóós téma is jöhet, de nem az, ami csak a tücctüccből áll, és két perc alatt kettéesik tőle a fejem
www.gajancarbon.5mp.eu ........
Szia Szandra jó éjt.
Najó asszem nyomok egy bodyjumpot, hátha lehíííígulok egy kicsit :)))))))))
már olyan fáradt vagyok, h ülve táncolok, és legszívesebben mostazonnal mennék bulizni egyet
Bulizni olyan picit lassabbra szeretek, Retro, RNB, huh meg jóó latin zenék, meg diszkóóós téma is jöhet, de nem az, ami csak a tücctüccből áll, és két perc alatt kettéesik tőle a fejem