Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebből sajna majd tél végén tavasz elején lesz valami. Még nagggyon szorgalmasan gyűjtögetnem kell.
Jó reggelt mindenkinet!
határozottan ugy néz ki....
ha gondolod-------
ÁÁ ettől a cbr-től még mindig fejre állok. Egy ilyen fejidom nekem is kell a kawára. Hol lehet ilyet kapni? Bár olyan mintha valami gsxr fejidomból lett volna kifaragva.
Jah és jobb reggelt a koránkelőknek.
Okés
nézz be ide.....hátha tud...OK....segiteni.....
www.gajancarbon.5mp.eu ........
jóéjt, én majd csak vmikor hajnalban...
Fúúú Amika ha reggel bepillant ide egy az egybe kifordúl a szeme, nem győz majd visszaolvasni. Na én húzok most már meg próbálom megálmodni milyen legyen kawicskám.
Szia Szandra jó éjt.
*asszonta :)
nem tom, asszinta h nem csíphet, de akkor lehet télleg csöppenteni kellett vna a szemébe belőle
vááá na ez most jól esett, basszus a létező összes porcikám végigropogott
Ő honnan érezte hogy csip a te könnyed? Csorgattatok át pár cseppet az ő szemébe is?
Ezért nem szeretek agyalni dolgokon mert aztán képtelen vagyok leállni én is. pl most hogy eldöntöttem marad a kawa, tegnap óta csak azon jár az agyam, hogy mit hogyan milyenre mennyiért honnan stb. ÁÁÁ egyszer megölnek a gondolataim.
jah amúgy nem, de szemészasszonkkának is mondtam már, h csíp a könnyem, de elintézte annyival,h hülye vagyok... :)
áááhh felpörögtem nagyon.... mert mondtátok, h hozzam az NSRt... és én már gondolatban úton vagyok vele xD

Najó asszem nyomok egy bodyjumpot, hátha lehíííígulok egy kicsit :)))))))))
Szépen lassan majd csak eljön annak is az ideje. Kitartás.
Give it to me, yeahhhh, no one's gonna stop me now....

már olyan fáradt vagyok, h ülve táncolok, és legszívesebben mostazonnal mennék bulizni egyet
Mivel hogy RH elég ritkán van ezért régi haverokkal eljártunk néha a Jazz nevű helyre. Ott sacc/kb akkoriban ilyen zenék mentek. Hogy manapság is ilyesmiket adnak-e nem tudom mert kb 2004-ben voltam ott utoljára. De ha nem változott semmi akkor az a hely bejönne neked szerintem.
de nem szeretem a nagyon tüücctücc zenét

Bulizni olyan picit lassabbra szeretek, Retro, RNB, huh meg jóó latin zenék, meg diszkóóós téma is jöhet, de nem az, ami csak a tücctüccből áll, és két perc alatt kettéesik tőle a fejem
phoenix tán ilyen tümtümtucctucc zenét hallgat szóval ő lehet tud neked segiteni, hogy mi a jó hely vagy hova járj el tombolni.