Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No de a jó szándék meg volt bennünk. Mikor találkoztunk, jó nagyot gondoltunk rád.
jóvan jóvan, tudod mit próbálj te fel...........................
szétrúgom a segged, csak találkozzunk!
mii? szombaton vizsga?
jáááj ...
ma tanultam reggeltől délig, déltől vizsgáztam, utána hazajöttem, és motoroztam. ééééti már?
ÚÚ tényleg róla el is felejtkeztem.
és az Amika?
Időpontot meg nektek kell egyeztetni mert én 90%-ban mindig ráérek.
Hehhehe :) Ma én is mentem egy bő 100-ast, csak a kezem fázott kicsit a végén. Na nem bánom, rádumáltál, feldobom a markolatfűtést és ehetünk egy FishMac-et a jövő héten, vagy Filet-O-Fish, vagy mi az... :)
1. szkráccs
2. phoenix
3. Szandra
4. jocokah
5. stokeraly (megkérdezem)
6. Robi aki ma volt velem (megkérdezem)
aztán még itt vannak a többiek is.
igen igen...
igen pedig felpróbáltuk volna, vagyis ő a drz-t
Ma motoroztál? azt mondtad hogy a könyveket fogod bújni..mi meg beszéltük a mini fórum talin, hogy szandra biztos olvas...és hogy kár hogy nincsen itt... szóval szólhattál volna...
én is erre gondoltam tegnap xD
ha lennénk sokan 5-6 ember akkor tőlem ok, beülünk vmi jó sörözőbe
én 3 hónap alatt a DT-be vertem 3640km-t a maival együtt... 1 éve motorozok..ami itt volt DT nálunk azzal mentem 6000-et az már akk több mint 10000 és még a simsonnal jópárezer km... jó sokat mentem...
:)))
hideeeeeeeeeeeeeg? holmár :D
én motoroztam ma, és melegem volt :D
Fűűűűűűűt a szerelem :D
(L) NSR (L)
Szevasz. Hát igen.......kell nekem állandóan csereberélni a motorokat. Na de mostmár jó lenne valaminél megállapodni vagy 3 évre.
Szép Estét!
Én 11hónap alatt mentem eddig 12.500 km-t
Nekem teljesen jóó.. Megbeszélünk egy időpontot ami jó mindenkinek és okés a dolog..
Amúgy azon gondolkodtam, hogy valamikor valahol össze ülhetnénk dumálni. Valahol ahol nem fagyunk széjjel esetleg egy sör vagy narancslé kiséretében. Ja és úgy hogy ti is civilben lesztek nem pedig moccal. Amolyan fórumtali kettő.
és hozzáteszem teljesen gyári..
Ránézésre rohadtul rendben - mit mondjak Budapestről, 16 év előnnyel... Jó csaj, jó motor, ami ráadásul nem csak díszként funkcionál :) Mondhatnám, hogy menjünk motorozni, de... hideg van :)
Persze hogy jó. Első osztályú.
Enyém? kérlek szépen 110-el mentem eddig vele... sztem egy 80-astól nem rossz...
Jaja jó lett. Te géped ultrafullkopppadlón mennyivel lép