Hehhehe :) Ma én is mentem egy bő 100-ast, csak a kezem fázott kicsit a végén. Na nem bánom, rádumáltál, feldobom a markolatfűtést és ehetünk egy FishMac-et a jövő héten, vagy Filet-O-Fish, vagy mi az... :)
Ma motoroztál? azt mondtad hogy a könyveket fogod bújni..mi meg beszéltük a mini fórum talin, hogy szandra biztos olvas...és hogy kár hogy nincsen itt... szóval szólhattál volna...
én 3 hónap alatt a DT-be vertem 3640km-t a maival együtt... 1 éve motorozok..ami itt volt DT nálunk azzal mentem 6000-et az már akk több mint 10000 és még a simsonnal jópárezer km... jó sokat mentem...
Amúgy azon gondolkodtam, hogy valamikor valahol össze ülhetnénk dumálni. Valahol ahol nem fagyunk széjjel esetleg egy sör vagy narancslé kiséretében. Ja és úgy hogy ti is civilben lesztek nem pedig moccal. Amolyan fórumtali kettő.
Ránézésre rohadtul rendben - mit mondjak Budapestről, 16 év előnnyel... Jó csaj, jó motor, ami ráadásul nem csak díszként funkcionál :) Mondhatnám, hogy menjünk motorozni, de... hideg van :)
szétrúgom a segged, csak találkozzunk!
ma tanultam reggeltől délig, déltől vizsgáztam, utána hazajöttem, és motoroztam. ééééti már?
2. phoenix
3. Szandra
4. jocokah
5. stokeraly (megkérdezem)
6. Robi aki ma volt velem (megkérdezem)
aztán még itt vannak a többiek is.
hideeeeeeeeeeeeeg? holmár :D
én motoroztam ma, és melegem volt :D
Fűűűűűűűt a szerelem :D
(L) NSR (L)
Én 11hónap alatt mentem eddig 12.500 km-t