Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közelekedési felügyelet szerintem...Felhívod őket és elmondod mi a stájsz,biztos nagyon szívesen segítenek..
Fasza...Megéri megvenni ha jó..
és hol lehetne ezt pontosan megtudni? me azé érdekelne az a pegaso
Szerintem meg egy műszaki vizsga kell rá és csókolom..
Eladó!

Eladó egy teljesen új FZ1-S szürke színű motor! 0km! 2 év garancia! Az forgalomba helyezés, névreírás, reg adó költségeit is tartalmazza az ár! Márkakereskedéstől!

Ár: 2.600.000Ft!
Oks.
Ha már az egyikkel lát nagy baj nem lehet.
dögös a csajeee
Olyan lett a szemem mint a kaméleoné

Remélem ez jó lesz rám
jesszumpepi nem jó ha sokat látogatsz ide de ha gondolod tényleg szóljál... segítek... mindig unokatestvéreket mondok hogy annak kell a protekció... nagy a család
nem szemészet ismizek onnan embereket, meg sokmindenhonnan is... általában csak távolról, de mindenki segít egymásnak protekciózni mert vissza is adjuk olyan testvéries a légkör
úgylátom panasz nincs, mert jól megcsinálták, hogyha voltál is motorozni
Szerencsére fájni nem fáj semmim. No akkor egyszer majd lehet összefutunk eme csodás helyen, rendszeres látogatója vagyok.
Szemészet? Onnan jöttem 1 hete
az attó függ hogy mi fáj szívesen segítek bárkinek bármiben CT, MR nem megy... bizti hallotátok híreket, hogy mennyi pínzt elvontak ... node ne politizáljunk
Többiek merre?
Mennék én is pár kört, de jobb első lábtartóm törött.
Ugyanígy szétszedve se hátsólámpa se semmi rajta!Lehet a tieden most több idom van
Jó mán annak akinek jó.
Én most jöttem a motorozásból
akko azé nem válaszolt a furfangos
Ha már 50-esként van beregisztrálva a rendszerbe akkor sajnos nem valószinű hogy kivitelezhető a dolog.