Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah,nem erre gondoltam.
MMK-s pólóm van, és most lett új klublogónk, és akarunk hozzá pólót is csináltatni.
De am ezek a tervek is jók, amiket csináltatok!
Jaja eltudom képzelni milyen jól esett. Ma én is élvezkedtem egy jót. Kis túráztatás, tiltás, lángocskák.Hmm de jóóóóóóóóó vóóóóóóóóóótt
Fülem úgy műkszik,mint a kagyló
Mielőtt indultam vissza, beindítottam kicsikémet, átöleltem, meghallgattam a szívverését, és még mindig hallom, ha rá gondolok

JJáááááááj istenkém, de jó volt már végre hallani.........................
Öröm boldogság.
szar ügy, legalább hamar túlesnek az élet nagy dolgainak felfedezésein
nekem ezért nincs fenn videó :)
Ne akard, mostmár kiskorúak is felnéznek ide.
Ja és mocccorgót is kérdeztétek, kész van, csak nem tudom, h jó-e. Mármint sztem van vmi gixx vele.
De már azzal jöttem haza, Ongáról, ezer év alatt
50 a max
Sooha életemben nem értemmég haza ilyen csigában
Azt én is. Fel akartam tölteni újdonsült vidimet, 20 percig kinlódott majd kiirta, hogy a feltöltés sikertelen. Jáááóóó mondom kérsz egy pofont vagy megverexel kettőért.
DE :)
Na am valahol kérdeztétek a vizsgát.
Nem tom melyiket írtam, a növénytan meglesz, de a tanárunkat vagányul letegeztem, az csak utólag esett le
Pénteken írok bioszból, szombaton kémiából, hétfőn rendszertan, kedden referálás, szerdán környezettan meg növénytan elmélet.....
Tovább is van mondjam méééééééééég?
Nem megyek inkább bele most a részletekbe.
Mostminnyááá szétlövöm a májjvipet!
micsiri micsiri?
Mi az hogy....
Csááp

Jah.. visszaolvastam vagy 10 oldalt xD
mostmár élek
Én nem becézgettelek úgyhogy ezt phoenix barátunknak mond.
pedig ez a faliujság se kutya .
Majd fogtok, ha nem szoktok le a becézgetésről!
Ennél még a csibenyúl is ezerszer jobb
Nah jóvan meek én felrakom a kipufogót meg elmegyek kicsit stuntolni..sziasztok..legyetek rosszak
na már nem azééé de amilyen mesék vannak a Cartoon-on, lehet többet árt a kölyköknek,mint ha ezt a faliújságot végigolvasnák
Köcce nem dohányzom.
Megkaptad szkráccs...
ááááhh az már akkor egyből duplázás, az meg nekem félelmetes