Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húha vigyázzál azzal a hatalmas vérkeringéssel mert még a végén agyvérzést kapsz. Én tudom ki volt az........a sok közül 1 motoros.
lementem a bóóótba, és mi és mi és mi jöttt?
2005ös PIROSERHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
jáááj mamííííí
olyan jó volt Egyből lett olyan vérkeringésem, h még a kezem is kiolvadt olyan széééééép
Nem tudjátok véletlenül h kijjjaz?
vááááááááááááááááááááááááááá
Kopp kopp
Szevasztok van itt éééé valaki?
Hehe, a kerek segg az mindentől jobb
elég nagy itt a pangás.. mentem filmezni... sziasztok!
oksa
pffff há ja letakarta az asszony valami baszással
Sőt van egy srác zxr 400 topicban ő is szintén ezen a napon zúzta le a zixert. Fantasztikus nap volt.
pont a szülinapomon törted össze a vasat
jaja igen
július 20?
Ismerős Van két haverom akik idén kezdték el a motorozást aztán egész évben úgy alakult hogy valami miatt nem tudtunk közösen gurulni egy jót. Aztán mire meg lett beszélve hogy július 25.-én tuti mátrázunk egyet, persze hogy én mentem ko-ra. Előtte pár nappal, 20.-án firgeltem el.
Kawasaki zx250r, Suzuki Sv 650, Yamaha fz6, Honda Cb1000, most vett még 1 ismerős yamaha xt660x-et, hivom szerintem őt is vasárnap... de nagyon ritka amikor 4nél többen tudunk menni, nem tudjuk összehozni h. mindenki ráérjen egyszerre
ÚÚ az frankó. Spanok milyen moccal küldik?
szerintem is inkább vasárnap és akkor jönnének spanok is... mennénk egy nagyob kört valszeg, vámospércs-debrecen-nyíradony-nyírbátor-nyírábrá
ny-vámospércs
Jól tetted használd is ki ezt a lightos időt. Nem mintha supermotonál lényeges lenne az időjárás.
Okés nekem végül is mind1 mikor. Bár azért a vasárnap lenne a legtutibb.
mondjuk ma is csapattam vagy 1,5 órát, mikor tanulni kellett volna... de most is fórumozok tanulás helyett
igen, csütörtök, péntek délután vagy vasárnap egész nap, meglátjuk még mi lesz addig, meg hogy érek rá
Szevaa
Nocsak téged is látni Lehet akkor jövőhéten DRZ-s nyálcsöpögtetős vizit?
csáá
ha legközelebb hármashegyfelé jártok szóljatok, én is erre lakok
kukucskálsz E még a falon?
Na azt lestem volna én is .
jah, és majd elfelejtettem: a beigért audio-vizuális élmény se maradt el ha lemaradtam legalább volt miért igyekeznem utánatok