Nekem mind1, csak érjek haza este7re, mert indúlnom kell a munkatársaimmal Kecskemétre melózni.
Viszem a kissógornőt is , h legyen vmi vizuális élmény is ha esetleg hátúl jönnél
Még nem hallottam milyen kímínyed van, de haggyad rajta ,aszt holnap mekkhallgatom. Nem ugrunk le amúgy Gyulára enni egy krémest? Meg veretnénk a traktorokat közben!
az enyémmel kapcsolatban megoszlanak a vélemények van akinek nem tetszik sokan meg azt mondják jo hangja van. Nekem kicsit "recsegős".a tied viszon végig f@sza mély hangot produkál
Csak ha többszáz km-t megyek ,akkor rakok be füldugót, mert nekem a szélzaj bassza szét a fejem.
Ilyen kis környékbeli csavizásnál, mint a mai is, semmit, mert imádom hallgatni a hangját, ahogy forgatom, meg a lövöldözést, miközben visszapakolom.
lehet én is csapok hónap is egy lájtos karikát
csak vissza kell kutyálnom az akrákat, mert a rövid dobok fílelmetes hangosak voltak ma .
Te hogy bírod a Runcájsz puskákat?füldugó?
Fasza , lőttük neki mi is Tfüredig meg vissza, meg Gyikarc koma is itt a környéken. Az egésznek a haszonélvezője a kis sógornő vót
Asszem megyünk hónap is ,de most még azé' inkább iszok ,
NYAMÍÍÍÍÍÍÍ képzeljétek 3 hónap kihagyás után végre ma először mehettem motorral haverom jóvoltából. Igaz ez "csak" egy 125-ös aprili rx supermoto, de nagyon tetszett és élveztem, hogy mehettem vele. ÁÁ még most sem vagyok a földön.
EBC 105$
Viszem a kissógornőt is , h legyen vmi vizuális élmény is ha esetleg hátúl jönnél
Ilyen kis környékbeli csavizásnál, mint a mai is, semmit, mert imádom hallgatni a hangját, ahogy forgatom, meg a lövöldözést, miközben visszapakolom.
csak vissza kell kutyálnom az akrákat, mert a rövid dobok fílelmetes hangosak voltak ma .
Te hogy bírod a Runcájsz puskákat?füldugó?
Asszem megyünk hónap is ,de most még azé' inkább iszok ,