Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képeket!
Csákány mi is megjártuk a hármashegyet meg a Koppány fogadót de az egy rakás fos kajálni akartunk de basszátok csak úgy lehet ha előre bejelentkezel hát ez egy igazi fos.... . visszafele meg a létai út végén jártunk már hát nem megette a lánc és az első fogaskerék hátsó láncvezetőmet blokkoló hátsókerék stb.... óóóóuuuu he....
Háj! Fasza vót. Azt a cukit nem lehet kihagyni. Az tutkó ,h csináltunk hangzavart rendesen.
Sztem hagyhatod fent azt a kímínyt.
Z-vel csaptunk egy lájtos Gyulát végig üvöltettük a gépteket és még a süti is finom volt
jaaaaa ahaaaa nekem nem azt mondtad,hogy vasárnap pályázol...én teljesen úgy értettem na mindegy de készülök már a Z vel megy ek lassan te is készülhetsz és indulhatsz Karlnál találkozunk
tegnap vótam,11:00-15:00-ig.ma ugy volt hogy megyunk csatangolni,10:00-11:00korül.
no mi az te mész a pályára
na én még ott nem voltam .
Tudom-tudom, csak én először mindig a kézműves cukrászdát ejtem útba , mer' nagyon szeretek édességet nyalakodni ,
még nem nem régen tértem magamhoz
Nem van egy fasza jó hamburgeres a centrumnál a körforgalom körül a művház utcájának a végén jó utat vigyázzatok magatokra
akkor ammá jo.
Hááááát.. nem merem ide kiplakátolni, de kb ez a kategória.
gyere te is
a kissogornorol dobhatnal kepet, nagyon elvagytok szedulve tole. muti!
Háj aggyatok a rotácijós kapáknak! , , .
csumi nektek. keszulodsz?
Krémest akartál irni nem, am mindegy , lényeg úgysem az, hnem h reptessük a gípsárkányt
Elmennék veled de már elígérkeztem pedig ettem volna egy jó hambit Gyulán
Tudnál jönni esetleg ?
Zsír vót, attunk az agyunknak, bár az éjjel hamarabb kifáradtunk, mint amikor Te is vótál. Most takaritom a romokat, utánna meg menni kéne gépelni
Jóóó reggelt jó kis nem rossz volt... a pancsi+egyenesen felejthetetlen élmény . . milyen volt a buli
Tiszta lehúzás az egész! Ettől az eladótól még rendelek lánc szettet és máris kellemesebb az ár mintha itt vettem volna!

He! Neked kell a Kawasakis cucc az nCore-ról!Discovery Channel
Csúcsmotorok (Twist the Throttle) Kawasaki