Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Balu80, nézted a használtautót? van egy pár 1.450 - 1.5 környéki RSV....
Jól hangzik, és hasznos is, szerintem megér egy karikát
Jó reggelt!
Debrecentől ~ 470 - 500km, útvonaltól függően
Nekem idén már nem hiszem hogy belefér, pedig erre a környékre mindenképp szeretnék eljutni mihamarabb...
Aggyisten
„DÉVA V.” – GYERGYÓSZÁRHEGYen
2009. Augusztus 20-23.
„Déva” volt és lesz is, ha összefogunk…
„…MI egy vérből valók vagyunk.” Wass Albert (Ismerős Arcok)

2005-ben DÉVA I: elindult a „Dévai túra”, a december 5.-i szégyenteljes népszavazásra adott válasz. Bujdosó Janó tettekkel akart erre a szégyenfoltra rácáfolni, reménykedtünk, hogy vannak még normális magyar emberek az Anyaországban. DÉVA II: kb. 480 motor lépte át a határt. DÉVA III: ismét úton, abban a hitben, hogy JÓT teszünk, PÉLDÁT mutatnunk. 2008-ban DÉVA IV: létrejött a KÁRPÁT-HAZA képviselete.
2009.aug. 20-23: Gyergyószárhegyre indul a „DÉVA V.” motorostúra. Ifj. Pállfy Béla székelyudvarhelyi fafaragó vállalta a folytatást. Mert van egy motoros közösség AMELY tetteivel bizonyította: sóvárogva kívánja a KÁRPÁT-HAZA magyarságának egyesülését, legalább eszmeiségben. Ez a bizonyságtétel a székelyföldi, erdélyi magyar motorosokat arra össztökélte, hogy ÖSSZEFOGJANAK és egy emberként álljanak az ügy mellé. Ennek eredményeként kerül megrendezésre DÉVA V.

Gyergyószárhegyen van a Lázár-kastély, mellette áll a ferences rendi kolostor, itt lesznek a rendezvénynek. A cél ismét az árva gyerekeknek a megsegítése. Böjte Csaba gyermekmentő cselekedeteinek egyik helyszíne a helyi Kájoni János gyermekotthon: www.gyergyoszekigyerekek.com A fő cél: minél több pénzt adományozni a gyerekotthonnak. Gyergyóban sikerült megvenni a régi városi szülészet épületét, azt újítanák fel bentlakásos kollégiumnak, ezáltal kb. 150-200 gyereknek tudnának szállást biztosítani. Így a gyerekek helyben továbbtanulhatnának a középiskolában, magyarul. A felajánlások összege most is egy tank benzin ára. Az adomány gyűjtése csak a helyszínen, a regisztráció alatt történhet (TULIPÁNOS LÁDA)! Nincs bankszámla, senkit sem bíztunk meg pénz összeszedésével, ha ilyet hallotok az nem igaz! Akivel a környezetéből küldenének adományt (pénzt), azt a helyszínen a tulipános ládába dobhatja be.

Program:

• Aug. 20. reggelétől ajánlott elindulni. Szervezett, rendőrségi felvezetésű motoros konvoj NEM indul. Az erdélyi nagyvárosokból rendezetten indulnak a helyi motorosok, hozzájuk lehet csatlakozni (Marosvásárhely, Kézdivásárhely, Székelyudvarhely). Ezeket a helyeket, időpontokat aug. második hetétől tudjuk pontosan megmondani. Akit érdekel, akkor érdeklődjön az elérhetőségeken az alábbi címen. Az árvaház minden résztvevőt megvendégel egy hideg reggelivel (23-án): kérünk, előre jelentkezzetek a gyergyoszarhegy@freemail.hu e-mail címen. Ehhez kell; név, és honnan jössz. A gyerekmotoroztatáshoz kisméretű bukósisakot aki tud, hozzon magával, mert csak bukóval lehet a gyerekeket motoroztatni, a legnagyobb odafigyelés mellett.
• Vasárnap reggel 7:00-kor ébresztő, 9:30-ig csomagolás, reggelizés, búcsúzás, visszaindulás.
Csontosnak nevet kéne változtatni mondjuk Kifogás Pétyu...
óóóóúúú...he tényleg mit akaroltál konyha tündérkedek és nem hallottam
Köszi Bélám de asszem inkább maradok az rsv-nél vagy a tuono-nál
Híttalak E
Estét...
Jóstét urak
. . . .
Az a baj,hogy ha kicsit enged az nem jó.Max 1,6mft-ot tudnék rászánni..átírással együtt
na még egy utolsót: rsv ezt már mondtam a multkor, de én csak rákérdeznék a végére hátha engedne belőle kicsit
Köszönöm is a segítséget.. Az ilyen párezer km-es motorokkal kicsit bizonytalan vagyok..Főleg ha pl:2005-ös évjáratú a motor
Jó éjtet E!
Balu, választunk mi neked motort, neked má csak a kincsre lesz gondod .
én meg ennek keveslem a km-t ez kb egy szezonnyi egy kocamotorosnak
nem .
E!Mi a helyzet a dobbal?Nem keresett a gyerek?
Mindenféleképpen...vagy egy yahama pinanínót