Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mrt közbe jött valami te fasz...........
Jó lett volna elmenni csak ez a rohadt költöztetés!Kopaszt nem tom miért nem ment!
Miért vet házat?
Az fasza... Norbikám...... ...egészségedre...........

Úgy az igazi.......

de legközelebb bepótoljuk....
Majd megláttom!Este ház avató,Saláéknál
Helló péééétyu mizu kár,hogy nem jöttetek pffffff......ááááááá......gatyarotty és spec bekentem mint állat mint ahogy szoktam sőt még attól is jobban mert pocsékoltam is pedig én nem szoktam . .
elnézünk?
Szeva!A Vig-kend Majorban lesz holnap a motoros nap!
Tiszteletem az uraknak........
Na hogy zártatok tegnap este.... ..?

Bocs de közbejött valami és nem tudtam elmenni.....
Szeva spityu
Vedd meg az én MICRONomat
Okés,szeva
na léptem holnap csörgök!
Hali
Az nincs mesze! késő délután vagy kora este szerintem de előtte úgyis rádcsörgök! de holnap mindenféleképpen hívlak ha megyek ha nem!
Bocskaikert.A 4-es számú főút mellett.Jöhetsz,egésznap itthol leszek.
hol is laksz? lehet holnap kiugranék ha a melóval úgy végzek! de vasárnap tuti!
okés,a kipufogóval kapcsolatban meg majd jelezz már vasárnapig mert ha nem kell akkor hétfőn visszapostázom tatabányára.
Egyébként powercity-től kaptam múltkor egy kipufogós telefonszámot szerintem ő tudna is hozzá készíteni összekötőcsövet.
ja igen fényezés! övé fekete de megkérdezem
Szerintem jó bár nem tudok pontosat modnani.0 kilóméteres gyári eke,egyszer sem használtam 15eft-ba odaadnám ha úgy van.2007-es kék fényezésű
ok
Sv 650 re is jó? mert ha igen a szomszod srácot megkérdezem! neki is sv van eke idom nélkül! hátha érdekli! azt mennyibe adnád h árat tudjak neki mondani
megvan a szám,le is mentettem
okés csörgess Ha holnap motorozol akkor holnap is jó ha erre járnál.
megcsörgetlek de ne vedd fel mert annyi van rajta h csak csörgetni tudok! 20/ 299 16 24 ez a szám lesz
csörgess már meg mert eddig is jó volt a telóm.. Vasárnap is jó de ha kijössz hozzám akkor meg is tudom mutatni neked plusz maradt még egy ekeidomom sv-re.Nem tudod valakinek elpasszolni?
hétvégén ráérsz egy személyes beszélgetésre is? telefonod jó már?