Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mindenli!
Csak megmutatom már az én kisvárosomban milyen faxa körforgalmak épülnek !Én már kezdem azt hinni,hogy ebben az orszában minden szinten hülyék irányítanak!
Szeva Zolibá!
Köszi a számot,hívtam az embert de a használt dobot már sikerűlt eladnia.A másik kontakt meg folyamatban van de félek olyan árat mond majd,hogy seggreűlök..
A dangernél 199eft-ot mondtak..
a gsxr600 témában megy az álatkodás! milyen emberek vannak!?
Magdi néni apáca lett
jóóó pizirt mindent!
Köszi még egyikben sem néztem!
de akkor meglesem!
Köszi szépen!
Lennék világjáró, csak nem egy húszéves retek mercivel, meg ha nemkéne pihenésképpen lefesteni egyikhéten egy templomtornyot, a másikon meg egy cementsilót
óuuu he na most akkor hogy szervizeltetem le a vasat sebaj valahogy megoldjuk jövőhét hétfőnél úgyse vállalják hamarabb
mi vagy te világjáró?
Háj ! A kincset meg ma is b@sztam vinni pedig lébecoltam Debibe is, holnaptól meg Csornán vagyok
Na mindegy , majd átutalom ,
Üdvözlet
Estét!
Az Rmc-be nézted már , ott szokott lenni, v a Barosson a Parillába.
hali csonti!beszéltem zolival,jön szivesen,csak egy kérése van,dugjátok el a szakács elől az erőspaprikát! majd utólag mindenki tesz bele mert az ő gyomra nem birja!szerintem enyit megtehetünk érte,hátha gyorsabban épülget a betegségből!még az időpontot nem beszéltük
No ott a pont...... ezt lessétek
szasztok
1 értek maximálisan kedves csontos komám ezt nekik .
Szeva Csontos ... komám.... .....

Szeva Balu.....
Helló no remek mindenki egybe... szóval igen ha az ember nem szeretné a költőpénzét a kinti sünökre hagyni akkor igen óvattal kell közlekedni remélem lesz még közös utunk és örülök,hogy megismertem a jelenlévőket
Sziasztok!

Debrecen környékén hol találhatok Renthal kormányt?
Aki tud segítsen, előre is köszönöm.
szevasztok E!
Szeva Pista

Szevasztok.....
Yamaha DT matricaszett érdekelne.Ha valaki tud helyet ahol lehet venni vagy valaki tud csinélni az szóljon.Ja és lehetőleg Debrecen környökén.Köszi.