Hali mindenli!
Csak megmutatom már az én kisvárosomban milyen faxa körforgalmak épülnek !Én már kezdem azt hinni,hogy ebben az orszában minden szinten hülyék irányítanak!
Szeva Zolibá!
Köszi a számot,hívtam az embert de a használt dobot már sikerűlt eladnia.A másik kontakt meg folyamatban van de félek olyan árat mond majd,hogy seggreűlök..
A dangernél 199eft-ot mondtak..
Lennék világjáró, csak nem egy húszéves retek mercivel, meg ha nemkéne pihenésképpen lefesteni egyikhéten egy templomtornyot, a másikon meg egy cementsilót
hali csonti!beszéltem zolival,jön szivesen,csak egy kérése van,dugjátok el a szakács elől az erőspaprikát! majd utólag mindenki tesz bele mert az ő gyomra nem birja!szerintem enyit megtehetünk érte,hátha gyorsabban épülget a betegségből!még az időpontot nem beszéltük
Helló no remek mindenki egybe... szóval igen ha az ember nem szeretné a költőpénzét a kinti sünökre hagyni akkor igen óvattal kell közlekedni remélem lesz még közös utunk és örülök,hogy megismertem a jelenlévőket
Csak megmutatom már az én kisvárosomban milyen faxa körforgalmak épülnek !Én már kezdem azt hinni,hogy ebben az orszában minden szinten hülyék irányítanak!