Ez baromság, hogy nem jó a garis ügyintézés! Sokkal jobb mint bárhol MO-on mind a garanciás, mind a hibás terméknél. Az eladó ratingjét nyilván nézni kell a visszajelzések sok mindent elmondanak. Nem kell 95%os ratingnél kisebb eladóval foglalkozni és nem lesz gond.
Én pl. fordulatszámmérő/üzemóra számlálót vettem az USA-ból ami hibás volt vissza se kellett küldenem a szart ingyen küldte a következőt az eladó. Érdemes EU-n belülről rendelni, akkor nincs vám és ÁFA ami nem hátrány! 20 euro érték fölött vámköteles műszaki cikk és motoralkatrész 8%os vámkulccsal és az vám alapja az eladási ár+szállítási ktg és a vámmal növelt értékre jön a 27% ÁFA.
Én tudok neked segíteni ha EBAY-ről akarsz rendelni, és ajánlom nézz szét vannak a GoPro kívül is jó HD-s kamerák, fele 2/3 áron, soakt szponzorál a GoPro és sok a reklámja is az árban mindez látszik is nem kicsit....
Köszi a gyors választ! Amit kinéztem egy nagykerből, annyira olcsó/ mihez képest/ hogy ha nem fog sokáig működni is megérné! Idehaza 350-300 Euro között adják újonnan és használtan, amit kinéztem egy év EU garival, fillérekbe kerül!
Kollégám szokott Ebay-ezni, de azt javasolta hogy nagyobb értéket nem érdemes venni (sok a csaló, garanciás ügyintézés is nehézkes).
Ő is itt vette a GoPro-ját Magyarországon (80eFt körül).
Mi az ami kellene?
A MediaMarkt-ban is van több féle kamera.
Köszi, ez egy igazán jó kép lett.
Nekem sajna nincs ilyenem
Ha mész motorozni szólj már, mert mennék közönségnek.
A telefonszámod már nincs meg, de az adatlapomon elérsz (email-ben is). Köszi.
Szia.
Most hogy elmaradt a tél és a jég (nem lehetett jégmotorozni), valamivel el kellett ütni az időt
Jó felkészülést és szezont kívánok Neked 2014-re, vigyázz magadra, nehogy lesérülj mint akikről lehetett mostanában hallani (SBK, Motogp).
Hali!
Na csak beugrik..:)
Nem jól látod ez a husqvarnámon volt,mert rekluse kuplungos volt!Hátsó féket működtettem vele .
Olajos kuplungra jó mert a hosszából tudól levágni!.)
Ennyi a történet!
Én pl. fordulatszámmérő/üzemóra számlálót vettem az USA-ból ami hibás volt vissza se kellett küldenem a szart ingyen küldte a következőt az eladó. Érdemes EU-n belülről rendelni, akkor nincs vám és ÁFA ami nem hátrány! 20 euro érték fölött vámköteles műszaki cikk és motoralkatrész 8%os vámkulccsal és az vám alapja az eladási ár+szállítási ktg és a vámmal növelt értékre jön a 27% ÁFA.
Én tudok neked segíteni ha EBAY-ről akarsz rendelni, és ajánlom nézz szét vannak a GoPro kívül is jó HD-s kamerák, fele 2/3 áron, soakt szponzorál a GoPro és sok a reklámja is az árban mindez látszik is nem kicsit....