Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyire ne tolongjatok....
Kovetkezo hetvegen erdelybe valaki? Csatlakoznek...
Akinek kell olcsón szervizkönyv az írjon! a vulpesvulpes@freemail-ra
elég nagy már az adatbázisom, mindenféle jöhet a babszitól a hayabusáig!
Szia Pista! megy a szervizkönyv! igen rosszul adtad meg próbáltam már elküldeni de akkor máris megy
Ahogy a képen is látod nagyítóval, lámpával, sem találtam Debiből egyetlen krosszost sem! Ellenben, beszéltem a pálya tulajával, elég sok külföldi jelezte részvételét, pl, a mai napon is edzettek litvánok, csehek, osztrákok, a pályán az eső ellenére! Egy délutáni edzés napot tarthatnánk a 9.héten, mit szólsz hozzá? Elmegyünk?
nyiregyről mennek páran...kell kontakt? debrecenbe eléggé leült a krossz szakág ...
Reggel 7 óra kutyát levisz ,napsütes kellemes idő . agyam már készül lehet menni egy kört 3 órával késöbb borúlt szar és szeles idö nem kell menni sehova!
Ugyan mááá mit lehet itt offolni!
sajnos motoros témában nincs miről értekeznem mostanában a járgány otthon pihen garázsban, szerintem be sem volt indítva vagy két-három hónapja nagyon gondolkodom hogy el kéne adni az összeget meg itt befektetni valamibe
amúgy meg nem akartam a hülyeségeimmel offolni a topic-ot, arra ott van a fácse
Szia kép baloldala
2013. március 24-én Kazincbarcika!
KERESEK!
Olyan krosszmotorost keresek, aki a Márciusi 17-i Gyálon megrendezendő motocross versenyre, Hajdú Bihar vagy Keleti régióból csatlakozna!

http://youtu.be/9nQPRGPC-ZE
JÉGMOTOR mikor lesz JÉGMOTOR !
Igen! A Síroki bulik, vagy Román bulik? hegyre fel!
Konkrétan Sirokon a hegyi bulin
A hazánkban is jól ismert hard enduró futamon egy meredek, több mint hetven százalékos meredekségű emelkedőn kell feljutni a kétkerekűeknek, ami az esetek többségében a táv háromnegyedénél kudarcba fullad - ez a mélybe visszazuhanó motor és pilótája miatt látványos, valamint kimondottan veszélyes mutatvány... Eger mellett minden év júliusában gyűlnek össze a legbátrabbak, hogy leküzdjék a százméteres meredélyt.
Van! Keveset írsz már ide....
Flat track
oszt ez mijafaszom verseny? sm, meg salakmotor keveréke..... de amúgy faca
Csak gondoltam van élet a fácsebúkon kivül is ;)
53mp-nél ilyeet.....
jgy kéne csúsztatni itt egy pár embernek..pláne a nagy sm-eseknek :D

http://www.youtube.com/watch?v...

de király
háááá mivan veled csajééé!?
namifolyikittgyöngyösön?!? itt is zúznak már a kismadarak, így hát eszembe jutottatok a messzi távolból...
Hi! Valaki nem tudja hol lehet használt cross/enduro gumit venni debrecenben?