Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy debreceni 850-ért,havernak már 750-ért oda adta volna,patika állapotú,szerintem 700-be el tudod hozni,egy darabig nem kell hozzányúlni ahogy láttam!
Üdv mindenkinek!
Van egy Honda deauville 2011 ki adás és szeretnék rá a kormányra lég terelőt gyári nem lehet rá kapni esetleg valakit aki gyárt rá itt a környéken?
hát reméljük
Az fasza De csak lesz még fent jó állapotú, megfizethető áron
nem tudom. meg néztem egyszer, fasza volt. most hívtam hogy hétvégén mennék érte, ha sikerül kicsit alkudni elhozom. mondta hogy mégse adja el, meggondolta magát, ne menjek. hát ennyi
Ja és köszi szépen!
HH meggondolta magát a tulaj?
szép!
majdnem vettem egy drz-ét! csak a tulaj meggondolta magát
Lassan alakulgat
OK!

Holnap esetleg? Valaki?
Hi! Akkor vasárnap 10 óra Sámsoni 471 benzit kút..!
Ha esetleg van kedve jönni valakinek ott találkozunk...
Kellemes hétvégét!
Hétvégére van tervezve valami csoportos garázdaság?
Az időjárás úgy néz ki megengedi... (szombaton meg főleg)

Hmmmmm
gyááááá ne is mondd, felhívtam pókot (megtehetem volna már 1-2 hónappal hamarébb is...) oszt aszonta hó végén tud csak fogadni. március végére lesz kész szerintem e gépem.
láttam ám élőben!
simán
Remélem hétvégén is elő lehet venni a motorokat
február 13. Debrecen +11 C fok!
Naná, hogy gurultam!
halli sajnos nincs egybe blok nem tudok benne segíteni
Van-e használható egy hengeres önindítós komplett blokkod 400-600ccm-ig,van egy csomó kimaradt robesz alkatrészem,/újjak is/csere-berélhetünk.
endurók.krosok.robogók.bontva

hétvégénis.éjel napal hivható vagyok. TÖB TIPUS :ktm-gs 125.dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150.ktm gs 125.wr125.etx 125.dió af 18. és más tipusok érdeklőgy

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM 06304053450
szimeringek cseréje, meg felújítás, sok mindent cseréltek benne, még nem tudom pontosan megmondani, mert Ricsi volt az összekötő tiszt , fékbetéteket kicseréltem, nyergeket szétszedem, átzsírzoma csúszórészeket, előtte alapos takarítás, lehet majd lebontok rola minden idomot és átmosom a vázat is nagy unalmamba jövőhéten. láncszettet most cseréltem múlthéten. olajat jövőhéten fogok vmikor. ilyen melók vannak vele, semmi komoly.
Jah, én is így vagyok vele, de minden hétvégén összerakom, hogy hátha a következő hétvége már motorozható lesz...
*vettem bovden javító készletet rmc-ben, köszi a tippet, ilyen gatya időben egyik este felfűzöm!

Mit csinálsz a Tieddel? Első teló csere-bere?
jólvan az, legalább addigra gatyába szedem a motort
Márciusban már alakul:)