De viszont arra rád gondoltam,hogy amit mondtam( beszéltünk) a rekluse kuplung,hogy meglehet csinálni ,hogy kuplung is van meg automata közbe!Ennek ha utána néznél ..akkor személyesen megkeresnélek,hogy ma teendője..!
Előre is köszi..))
Nem rád gondoltam..ha nem aki állandóan motorozik itt.. ..de mégse motorozik ha érted...
Pedig most lehetne jönni..a kezdő ill. a lájtos motorosok...ha másnem mi bevárjuk őket ..[Phoenix] haverommal ...igaz..?
De veletek elmegyünk egyszer...és ti vártok meg minket..)))
Ha esetleg rám is gondoltál az iroos endurosok közé,megnyugtatlak mi,én megyünk motorozni. Máshova, kicsit magasabbra ,ahol lehet egy kis hó is megszopathat majd minket
Hi! Akkor holnap 10..? Nem bánnám ha tőlünk indulnánk 10-11fele.. utána pedig ahogy szoktuk.
Senki nem jön?
Hol vannak a nagy iróós endúrósok.. Mindenki igy ..úgy..amúgy..most meg itt a lehet..oszt senki..?.)))
Szép hétvégét mindenkinek..!
Előre is köszi..))
Én nevetnék már egy jóóót..)))
oszt majd lesz valahogy.))
VERTIGO cimbi! Te nem josz?
Pedig most lehetne jönni..a kezdő ill. a lájtos motorosok...ha másnem mi bevárjuk őket ..[Phoenix] haverommal ...igaz..?
De veletek elmegyünk egyszer...és ti vártok meg minket..)))
Így Róka is tudja merre jársz!
A verseny után mehetünk mániába!
Hajrá alföld
Senki nem jön?
Hol vannak a nagy iróós endúrósok.. Mindenki igy ..úgy..amúgy..most meg itt a lehet..oszt senki..?.)))
Szép hétvégét mindenkinek..!