Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb lenne pókerversenyt rendeznénk.. nem időjárás függő..
Na igen..változnak az idők... most se jóóó idő.. ...se drz ..
lenne már ilyen idő:
amúgy tök jó hogy szerda csütörtök péntek 7 ágra süt a nap most meg mikor idő lenne menni szakad egész nap
eddig sehogy, a kurva eso miatt,remelem el fog allni.
Kíváncsi vagyok nektek hogy alakul?
NA akkor holnap aki akar jönni csavarogni: Találkozó MArtinka ZSilip!
hát debrecen környék és fel max adonyig
De viszont arra rád gondoltam,hogy amit mondtam( beszéltünk) a rekluse kuplung,hogy meglehet csinálni ,hogy kuplung is van meg automata közbe!Ennek ha utána néznél ..akkor személyesen megkeresnélek,hogy ma teendője..!
Előre is köszi..))
nem aggódok.. már mind1...majd legközelebb
Gyere már..ne aggódj annyit...majd meglátod..))
Pedig egy hasonló csapat össze jöhetne már..)))
Én nevetnék már egy jóóót..)))
de nagyjából csak tudjátok, hogy csak debrecen környékén vagy esetleg messzebb na mind1..
ok 10 ó szokott helyen!
Tudod..nálunk az útvonal olyan..mint a honvédségnél..."irány az egyenes...motor indulj...!"
oszt majd lesz valahogy.))
Én mentem vón'....voltam tegnap is..azelőtt is motorozni...Gabi nem írta merre lesztek, én meg szerveztem mást
legyen 10, de martinka, zsilip mellett! Aztan irany adony fele...
VERTIGO cimbi! Te nem josz?
Nem rád gondoltam..ha nem aki állandóan motorozik itt.. ..de mégse motorozik ha érted...
Pedig most lehetne jönni..a kezdő ill. a lájtos motorosok...ha másnem mi bevárjuk őket ..[Phoenix] haverommal ...igaz..?
De veletek elmegyünk egyszer...és ti vártok meg minket..)))
Nézd meg a gumikat a motoron! Silica-Dioxinos. Minden bizodalmam benne lesz, hogy a fapadlón is helyt álljon, ha mégse akkor "riki csúszda"!
Rókának nem lesz nehéz kiszúrni engem hátul és a lekörözöttek között, könnyen megtalál
ÁÁHHH GEcc NAGYON jó!
Így Róka is tudja merre jársz!
Köszönöm "Zúzda" ! Hogy tetszik az új designe?
A verseny után mehetünk mániába!
Ha esetleg rám is gondoltál az iroos endurosok közé,megnyugtatlak mi,én megyünk motorozni. Máshova, kicsit magasabbra ,ahol lehet egy kis hó is megszopathat majd minket
Ezúton is drukkolok ama személynek aki indul a terem bulin
Hajrá alföld
Hi! Akkor holnap 10..? Nem bánnám ha tőlünk indulnánk 10-11fele.. utána pedig ahogy szoktuk.
Senki nem jön?
Hol vannak a nagy iróós endúrósok.. Mindenki igy ..úgy..amúgy..most meg itt a lehet..oszt senki..?.)))
Szép hétvégét mindenkinek..!