Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom ki hogy van vele, de ezzel a tartós 2-3°C-kal már a hócipőm tele van... Időkép és Köpönyeg is egyre messzebbre teszi a tavaszt, pedig ilyen 6-7°C már kezdésnek elég volna, de még azt se nagyon látni
mar akinek megoldhato helyben....
Nem voltam.
Ba...................................us rossz képet tettem be, ez a helyes!
Hogy tetszett az I. motor téli kiállítás?
ASSZONYOZNI ESTE KELL..[Phoenix]
Igen az idő is jobb lesz ,meg már kivagyok ám éhezve egy jó kis motorozásra..))
A részleteket megbeszéljük pénteken..
De eddig akkor a vasárnap 10 óra.)) Tudok egy jó kis nyomvonalat..
Értem! Köszi!
párba adják, de ha egyiket kicseréled érdemes a másikat is szerintem, az is lehet kopott már, csak nem látod belülről....
Ahham, de azt csak egyben lehet cserélni ugye? (mármint az oda-vissza húzó bovdent) Te így vetted Ricsinél kompletten? Vagy csak az egyiket? Köszi!
jah gázbovden az macerásabb de CRF-450-ét belefaragtam, azt meg Ricsinél kapni Parillába.
RMC-be lehet kapni ilyen javító készletet, van benne vagy 6 féle bovdenvég meg 2 féle bovden, az elég jó, ára kb 2000 ft, de a legjobb ha utángyártott bovdent teszel bele.
remélem nem oda ahova én gondolom...
nem szúrja be a képet...
bowden vég
Egy off kérdés: nem hiszem el, hogy Debrecenben nem gyártanak bowdent sehol. Ez tényleg így volna? El van szálasodva a gázbowdenem, és amíg ilyen szar idő van, gondoltam kicseréltetem azt is, de eddig nem találtam senkit...

(vagy érdemes foglalkozni az ilyen házi megoldással esetleg, mi a véleményetek,? ehhez gyakorlatilag csak bowdent kell venni)
Köszi! Részemről rendicsek! Most talán egy kicsivel jobbnak ígérkezik az idő! Esetleg ami múlt hétre volt tervezve?
teleszkopok szerelonel a heten, de ha vissza is kapom hetvegen asszonyozas....
http://koponyeg.hu/t/Debrecen
Vasárnap nekem jó lenne! 10 óra
[Phoenix]..efgyé..és sokan mások! Várom válaszotokat!
Penge volt!
elküldtem javításra
Hogy is van az a sláger? megáll az idő..............
Itt nem volt korhatár?Veteránok is mehettek!
Voltam ma a hegyekbe. ..csak jó ez a rekluse kuplung..hóba takony..ba!