Lehet én is mennék ki kicsit...csak nem tudom, hogy addig lesz-e időm gyertyát cserélni a motorban meg megbaszkurálni mert valami megint beázik a térdig érő vízben.. meg bent leszek asszonynál...merre mentek?
Mi..zúúú ..akkor eddig csak ketten vagyunk..?
Akkor a napot és az időt pontosítani kéne..
szombat..vasárnap 10 óra..mind a két nap.?
Várjuk az endúrós jelölteket..
Akkor szerintem a jövőhét,szombat-vasárnap 10 óra lenne jó !
De mehetünk mind a két nap.....
Az idő jóóó lesz...
Románia pedig... felőlem mehetünk ..de mire kimegyünk..motorozunk vissza jöv.. sok idő ! gáz+ penz+idő...majd tavasszal legalább akkor főzünk is,kis tavasz köszöntő féle bulit szerveznék
Viszünk szakácsot .felszolgálót..
Mi meg csak motorozunk eszünk..iszunk ..
Hááát..ha megfognak nem lesz jó móka..
Elég feszült ott a hely..sok fotót csinálnak mikor kimegyünk... de szerintem nem azért mert tetszik a motorom neki...
Sziasztok:) ma úgy jártam haweral mentünk motorozni (Hajdúsámson Sámsonkerz Debrecen) lett volna a cél hawer megy elöttem és egyszer csak eltünt .....bele ment valami árokba ami olyan 1.5m mély volt majd néztem és ki volt téve egy tábla hogy "Belepni tilos katonai tetület" ez mi ez ?:D (jó móka volt)
Visszaviszem a motort hétfőn, hétvégén én is képben vagyok. Romániával részemről egyenlőre nem tervezek, nem tűnik olyan egyértelműnek ez a hétvégi időjárás még
Akkor a napot és az időt pontosítani kéne..
szombat..vasárnap 10 óra..mind a két nap.?
Várjuk az endúrós jelölteket..
Valami hasonló volt mint a képen.. ..
Télen olyan jó egy ilyen álom után felkelni, szinte feltöltődik az ember!
Mit nekem te zordon Kárpátoknak
Fenyvesekkel vadregényes tája!
Tán csodállak, ámde nem szeretlek,
S képzetem hegyvölgyedet nem járja.
Lenn az alföld tengersík vidékin
Ott vagyok honn, ott az én világom;
Börtönéből szabadúlt sas lelkem,
Ha a rónák végtelenjét látom.
.
.
.
.
.
.
Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!
Itt ringatták bölcsőm, itt születtem.
Itt borúljon rám a szemfödél, itt
Domborodjék a sir is fölöttem.
Petőfi Sááááányíííííííí!
De mehetünk mind a két nap.....
Az idő jóóó lesz...
Románia pedig... felőlem mehetünk ..de mire kimegyünk..motorozunk vissza jöv.. sok idő ! gáz+ penz+idő...majd tavasszal legalább akkor főzünk is,kis tavasz köszöntő féle bulit szerveznék
Viszünk szakácsot .felszolgálót..
Mi meg csak motorozunk eszünk..iszunk ..
Elég feszült ott a hely..sok fotót csinálnak mikor kimegyünk... de szerintem nem azért mert tetszik a motorom neki...