Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mégszerencse, irány motorozni! h ilyen maradna még lehet melóba is motorral fogok mennii jövöhéten
Olyan idő van,hogy hétvégén már hó sem marad sehol....
szerintem fel adonyba, homobánya közbeiktatásával
Sokat segítettél akkor én kihagyom
gyááá azért köszi!
Nincs ilyen légszűrőnk
a powercici mint hivatalos szuzuki kereskedés nem igazán üzemel már, Adorjánék szervizelnek ott pár motort, az ahhoz szükséges alkatrészeket beszerzik, de azon kívül mást nem nagyon... ha van raktáron szerencséd van.
ha van belevaló ami így néz ki az is jó.
Gyárit gyakorlatilag csak a márkakereskedők tartanak!
Lehet hogy tudok neked belevalót adni az másik tészta
szomorúan veszem tudomásul.
Gyárihoz biztos nem
ráadásúl nem olcsóak...
höjaj ez a póversziti,pedig jó kis bolt
ne aggódj az ilyen boltok hamar lehúzzák a rolót .
jaja ezen basztam fel magam amúgy. Debrecenbe a powercity-nek írtam e-mailt. Nem válaszoltak, erre sikerült egy olyan emberrel beszélnem akinek valamilyen köze van a bolthoz. Mondta hogy a körmükre néz.... egyből válaszoltak. Érdekes mi? Csak azt nem tudom így hogy akarnak bevételhez és vevőkhöz jutni...

Megértem én azt is hogy sok komolytalan, kérdező ír nekik és fárasztó lehet minden e-mailra válaszolni és azokat a kéréseket, kérdéseket maximálisan kielégíteni. DE HA NEM VÁLASZOLNAK ÉS EZ A RÉSZE NEM MŰKÖDIK A VÁLLALKOZÁSNAK AKKOR MANAPSÁG NEM SOK JÖVŐJE VAN!

Ekkor jön az hogy miért nem hívod őket?!?!
Egy vállalkozásnak minden lehetőséget, utat meg kell ragadnia hogy plusz bevételhez és vevőkhöz jusson!

Na mindegy ŐK tudják. ÉN ezt így gondolom.
ámen
így van, haladni kell a korral, akinek van webshop része is az meg a király kategória
olvas*
én se szoktam telefonálgatni először ... :D Parillától van a csízmám. Nekik is emailt írtam és hamar válaszoltak.Amúgy meg amelyik üzlet nem ovlas maileket az szerintem komolytalan

de azért helyes a meglátás előbb e-mailen irkálok, ha nem adnak választ akkor még talán fel is hívom őket.
akkó nem szóótam
úgyis nézi mindennap az illetékes a bótbúl a topicot
és hogy tudja.
irjál pár emailt ha smucig vagy telefonálni töki :Dhamarabb kapsz választ
Illetékes kérdezném hogy a Parillába hozzájuthatnék e és milyen áron gyári légszűrőhöz a motoromhoz? GSX-R 400 (1992)