Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.30-nál elhangzik a varázs mondat
akkor meg az a baj, h halálra gázoljátok a halakat
van még benne vagy 10 centi vízszint, de az gondolom tövig be volt fagyva, a mai nap után viszont már nemigen, itt 15 fok volt
még mindig ezen gondolkoztok?
közben a fancsika már kiszáradt, ezért be sem fagyhat, nem szakad bele senki
Igazad van Verpe! Túl van lihegve!Három nap múlva mutatja a tógazda az olvadó jég szélét ,nyáron meg mutathatná hogy a vízen Quadoztak és korcsolyáztak a huligánok! Bezzeg ha 20-30 gyerek és szüleik korcsolyáznak ugyanott,akkor nem hív senki rendőrt meg halőrt sem,mert levegőznek ,és sportolnak a városi emberek,ami kellemes hétvégi kikapcsolódásnak minősül.
sziasztok segítségeteket kérném keresek egy motoros kollégát akiről annyit tudok hogy Debreceni és tavaly november körül hirdette k-1s 1000-s gsxr-ét törötten, sajnos elvesztettem a telefonszámát aki tudna valami infót róla nagyon megköszönném
áh kizárt dolog,mert a motor be se nagyon indult,le sem volt mosva,tavaly május óta áll....ajánlottam neki 650-et,elgondolkodott,és azt mondta a csóka hogy ha lesz 15 fok,akkor lemossa,el lehet jönni kipróbálni
nem hinném hogy kenyérre kell a lóvé,mert mikor felnyitotta a garázst,bent állt a nagy merci
haver megkérdezte ,hogy ő mit gondol érte:800 ft (850-ért hirdette)
Csak Gábor válaszára voltam kíváncsi hogy szerinte egy olyan drz-e típusú motor,amin gyári a gumi,lánc stb, 13 évesen mennyit érhet? gumicserés,kuplung-fékkar cserés
nagyjából ennyi!
Még tegnap én megtudtam nézni, lehet azóta már elvitték.
"Az Ön által keresett hirdetés nem található a rendszerben!"

te szakértője vagy a dolgoknak!mennyit érhet,ha valós az állítás?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e_
rendszamos-6514844
Sziasztok,

tudtok valakit itt debrecenben aki tudna nekem segiteni gyújtáshibás huskyval?
attila_fabian@vipmail.hu
Egy kis program lélekmelegítőnek!
Nagyjából
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy a parilla honlapján amik termékek vannak azokat a debreceni boltjukban is lehet kapni?
igen, itt lennt felénk már szórakoztam én is. de a főúton csak döcörögtem, jöttünk szépen sorba. csodálkoztam is hogy mindenki ilyen nyugodt
döcögni? most öröm ótózni, legalábbis nekem a harmatgyenge dízel tranzittal. tükörsima nyári gumin, az is hat bárra fujva, megpöccintem a gázt az utcasarkon aszt egy hétig lengetem keresztbe
estét!
jól behavazódtunk, jó volt hazafele döcögni 50-60al
Tógazda, halőr, rendőrség, horgászok, erdészek, vadászok...
Erre van kapacitás.
Vicc az egész
2öt is küldtem, de ha nem kaptad meg vegyél fel:
http://www.facebook.com/Phoeni...
sziasztok segítségeteket kérném keresek egy motoros kollégát akiről annyit tudok hogy Debreceni és tavaly november körül hirdette k-1s 1000-s gsxr-ét törötten, sajnos elvesztettem a telefonszámát aki tudna valami infót róla nagyon megköszönném
hmm, örülni fogsz annak amit írtam