Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van jelentkező,de ha gondolod rád is várhatok...gyűccsed a pízt oszt vidd el te! úgy is hamarosan kell neked is vmi..meg már melózol is
csakaberg mi

nem kell senkinek a 450?
jaja,fc 450, lámpás, 6sebsséges! az első 4T-m gecire szerettem! pedig mindenki szidja...egyszerűen nem volt még olyan érzésem más motorn mit azon a bergen,meg az a hang a jellegzetes berg sivítás... bitang volt,persze ahhoz én voltam még csira,akkoriban a krossz volt a porondon,de oda nekem erős volt,akkoriban még debrecenbe se nagyon jártunk...csak itthoni kocamotorozásra használtam,és a legjobb volt,alig fogyasztott am mikor 5berg megindult egyszeree...jajj most is jó belegondolni... régi szép idők! egy jó barátomnak köszönhetem,hogy anno akkor megvettem ezt a berget!
gecsá-nak volt ilyenje, tán az is lámpás volt..

Zé te meg már rallin vereted? Dalmi itt lakik az utcámba, láttam az ő gépébe is ültél, jól rakta
Elado A képeken látható Husaberg FC 450-s crossmotor motorhibásan Sok baja nincs csak a torka véres egy picit mármint a motorja. A többi viszont patika állapot forgalmival rendszámmal világító tekercsel Lámpás fejidommal új gumikkal stb

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_450-650126
8
Barna Miklós mondta fathernak, mikor a robeszomat akartam 70-es hengerrel tuningolni hogy: HA a fiú kinőtte a motort nem tuningolni keee hanem olyat venni mint az.....rámutatott a motorjára ami egy 1200 bandit vala! Hááá,,, gondoltam magamba ez az bíííztasad csak a fathert! De igaza van!
Áhh max ha ez a henger kuka lenne akk vennék rá másikat:) Nincs nekem annyi pénzem :) De köszi azért!
Csak a berg
vagy ha mégis tuningolni szeretnéd...

http://www.jofogas.hu/hajdu_bi...

(nem tudom megvan-e még)
Akkor ma benézek arra!
Igen
amugy meg ez a tuning olyan hogy akinek nincs penze masik motorra inkabb a jelenlegit toldja meg vmivel.
eleg ez neked egyelore Roli, majd ha ki tudod motorozni Rabocsiringen nyaron majd akkor vegyel ra karbit... :)
Szia..rikizuzda ! Lenne egy kérdésem..te itt dolgozol a motoros boltba...Baros u.?
Mert olvasom alkatrészekért fordulnak hozzád!
Istenem...ezek a ló..erő gondok!
Nekem amikor dt 125 volt az is ment mint az állat..
Ez a ló erő olyan mint a farok méregetés..
Nekem ekkore-ekkora..,de semmit nem tud vele kezdeni
(Akinek nem inge nem veszi magára)
én is aszt mondom, ha már kevés a póver, akkor nagyobb köbös motrot kell venni
nekem a "bölcsek" mondták ezt mindig
de tudod hogy van ez,az ember egy idő után mindent kinő,aztán felesleges beleölni a lóvét,célszerű váltani
Egy karbicsere még nem valami végzetes beavatkozás. Kicsit mozgékonyabb lesz tőle.
annak idején megkérdeztem hogy milyen beállítottságú vagy,amikor motor vásárlás előtt voltál-amúgy csak azt tudom nekem mondani,mint amit nekem is szoktak mondani a nagyok: amit x lóerősre csináltak ,nem hiába csináltak annyira,ha erősebbet akar az ember,akkor vagy lecseréli egy izmosabb gépre,vagy beletörődik,de nem szabad itt tuningolgatni,meg ilyenek!
szóval gondold végig!
Hát megvagyok a mostani erejével is elégedve, de pont azt a kb +5 pacit eltudnám még viselni :)
csak nem gyenge a machine?
Egy rugóra jár az agyunk
Sziasztok! Nincs valakinek, vagy nem tud valakinek fcr 39 karbit eladót?