Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptál egy rettenetesen előnyös képet. Mozgasd a memóriád. :D
Hmmm Jó programnak jó napnak tűnik
email az adatlapomon
xD E-mailben elküldöm a nevét és remélem valaki ismeri xD Ott kaphattok képet is, nem érdekel csak valaki segítsen. :D:D Ő meg láthatja a képeimet. :D
legalább 1 képet tegyél fel magadról mert az illető azt hiszi lehet hogy az APEH keresi vagy egyéb jó kis behajtó szervezet és ezért nem tudod elérni
Meglátjuk, egy megnézést megér...
Nagyon. :)
nagy lehet a szerelem ha ennyire el akarod erni :) ;)
Motorosok!
A napokban segítettetek nekem megtalálni egy motoros srácot! Az RMC-ben ismerik is. Meg is találtam írtam is neki, csak hogy nem igazán jár fel arra a két közösségi oldalra ahol írtam neki. A nevét ide nem írnám ki, de aki úgy érzi tudna segíteni nekem, itt van az e-mailem : renatavollay@freemail.hu. Ha valaki ismerné név alapján és csak szólna neki, hogy legalább nézze meg azt a ***** Face-t, megköszönném. Lassan már a TAJ számát is tudom, de a kapcsolatot még mindig nem tudtam vele felvenni. :D:D
meddig vagy ma a boltban?
Valaki nem tud simson s50b re adattáblát?
Na ez a kategória...a mit kezdjek magammal..mag a pénzemmel
Mert értelme nem sok van!
Inkább venne egy tankot...
Aktuális!
jaja.
nem baj az, kell ilyen is. mindenkinek kell valami megszállottság
Valahol ez is olyan mint ha simsont tuningolnál....szép és jó DE MINEK?
na ezaz mikor látom hogy verik keresztbe nekem is tetszik , meg kipróbálnám én is. csak pénzt nem raknék bele a dologba
járt utat a járatlanért.... tudod..ne csinálj hülyeséget... sztem!

geci jók azok a tm-ek is,DE csak krosszra vennék azt is vagy azt a 144et ami van nálad,vagy aluvázas fiatalabbat! az endurói kb mint a gasgas kategória...nem lesz jó! csak a berg! vagyis ktm
http://www.youtube.com/watch?v...

múltkor miskolcon verette előttem ez a srác a gépet....a 4sávoson lámpától lámpáig kersztbe kosba,alapjárat nélkül,ááááá! gecire tetszik eza lada feeling,tesómék is spécizgették itthon mikro volt,de csak apró-cseprő szarságokat,közelsem volt semmi köze a rallygépkehez,de mégis tetszett midnekinek és mindenki ladákat basztatott az utcán... nagy király volt,sztem a videó is kurva jó...pedig ezt a szakaszt jól ismerem,gecire szar ez az út...
Csak úgy agyalj azért hogy a youtubon ne essen vissza a feltöltéseid minősége és tartalma
ezek má' nagyon full kontakba nyomják
nem
az a mindkét oldalán működő távirányítós autó jut róla eszembe !