Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnálom, me' jó... inkább leadom akkor a méhbe
tedd ki a keritésre, a dázsvírek elviszik
Há' ha nem kell senkinek a ráf akkor kidobom...
az elsőkerekes motor nincs még feltanálva?
Lófasz a seggedbe!
Sziasztok, IXS női bőrruha,42es méretben ÚJSZERŰ eladó.
“Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia”
Elnézést kérek a katolikus hívektől.
Mi lesz veled "Zuzda"?Várjuk a kielégítő válaszodat, vagy ez csak egy parasztvakítás? De hogy könny cseppek ne jelenjenek meg az arcodon, a KTM is lemásolta a Hondáról!
http://youtu.be/1NqK265_BFc
há vasutas !
lehet az vót a baja h az úton mentem nem a sinen
NE rivalizálj egy simsonossal! Veszíjesek
abban igaza van Zé-nek hogy hiába csinálnak ilyen olyan szervezetet, van akinek akkorse fog tetszeni hogy ide oda motorozgatunk, valakinek mindig is sérteni fogja a lelkivilágát, pl tegnap megyek a kijárt úton a vasút mellet, a hülye bakter meg rohan ki a bakterházból és ugatott vmit.... mintha Ő nem ugyanott jönne minden reggel a simsonnal... meg mások más járművel....
nem volt pedig miér
csak mikor keverik a szezont a faszommal meg szervezetek alakulnak a semmire ....
egyet értsen meg már mindenki, ha van lóvéd , akkor baszathatod akárhol, még a parlament kupolatermébe is, nem fog szólni senki érte, ha meg nincs dela , akkor csak max tolhatod a járdán....

de csakis ríszegen
kár,pedig egy forgalomba helyezést elkövettem volna vele!
azért írd meg az irányárát meg az üzemórát,ha esetleg csábulatba esnék: rolandsimon89@gmail.com
Én nem kaptam de nem is érdekelt mint tudod
Magyarországi az enyém az tuti
legjobban adja a tied,viszont kérdés merül fel: járműkísérő lap?
,
még jól felcsattant a kommmenten, közbe te is közéjük tartozol Zé.
Kortisz !
Lehet agyalok a motorom eladásán ha érdekel
Nem kő' valakinek egy 17-es ráf? itt van lomnak
na minden ZSÍÍÍR AKKOR
Nekem konkrétan mindenhol jó motorozni, mer' rohadt lusta vagyok gyalogolni , megyek közúton/pályán/bozótba egyaránt, csak legyen rá ZSÍR! ,
miért inkább jobb a közúton hogy holmi hullye picsa letörje a lábad az autojával mert ép sminkel ? vagy a járda mert fel löknek ?
vagy ha nem elég pályán valami villamos vezető ki sikerét rajtad akarja ki élni mondj jobbat hol motorozunk ?
mi max 30-40 km/h megyünk ha zugsz max egy kulcs csont törés vagy egy kéz láb... motorozásként 2-3e Ft költségből.
mond jobbat motoros társ. !
Még nagy divat lett ez a bokorba motorozás, hogy má' szakszervezetek alakulnak rá mostanában és statisztika készül, h hány ilyen ökör van , akinek az a perverz öröme, h a bozót szaggatja szét a ruháját, meg a kövesbe letöri a motorjáról a kiálló részeket
Kösz.