Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez bizony ilyen. :D:D
Lehet... :D:D Mint a mesékben amikor kinyitják a szekrényt és vagy 20 echte pro ugyanolyan ruha? :D
"szerelem, szerelem átkozott szerelem, benne vagyok benne leszek."
Nagyon köszönöm! El sem tudod képzelni mennyit segítettél. :) Már az idegeimre ment, hogy láttam egy csomószor, de nem tudok róla gyakorlatilag semmit.
há' máshova minek írjak? a pinás topikba má' be se nagyon nézek..máshova meg ritkán írtam de ahogy nézem sehol nincs nagy aktivitás a P betűs dolgokat szerintem mindneki szereti...pirolux, propán-bután...mennyi piromániás ember van
te vagy elveszve... má' csak a lokális topicban látlak. amúgy velem semmi különös,még mindig bejönnek a "P" betűs dolgok...
Nem gondoltam volna, hogy ennyiből bárki is felismeri mágus vagy
Ééén ne ültem volna? neviccejjé' má' utasként...neeem amúgy neked is.. el vagy veszve Zsótibá', há mivan veled?
Sztem a Kassain az RMC-motorban kellene érdeklődnöd, mert nekik az ismerősük, a piros Bandit is sokat parkolt a bolt környékén.
Jacek még nem ült nagymotoron... amúgy boldog új évet neki! meg mindenkinek innen északról
Jacekre gondolok,de nem biztos
Lehet, hogy csak az az egy szett ruhája van amúgy ha tudnál pontos motor típust akkor talán tudnánk segíteni...így nagyon nehéz..
Tisztelt Motorosok, Oldal Látogatók és Mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni. Ugyan nem az oldal témájához kapcsolódik, de remélem, hogy valaki közületek tud nekem segíteni. Nyár végén, ősz elején Debrecenben a Bercsényi és a Csapó utca sarkán lévő cukrászdában találkoztunk egy nagyon helyes motorossal. Nem beszéltünk és sajnos csak annyit tudok róla, hogy egy piros talán Suzuki nagy motorja van. Alkatra olyan 170-180 centi magas lehet, rövid barna haja van és vékony testalkatú. Amikor találkoztunk egy világos barna nadrág és egy zöld póló volt rajta, de ezután is láttam egy párszor a Kossuth utcáról lefordulni a Dózsa Nádor térre és akkor is ezekben a ruhákban volt.
Ha valaki ismeri és ennyire kevés információ alapján be tudja azonosítani nagyon megköszönném ha bármilyen segítséget adna nekem. (Talán még lehet annyit tudok róla, hogy kiment külföldre dolgozni, de ez nem biztos.) Tényleg sokat segítenétek. Nyár óta keresem. Előre is köszönöm.
persze, ki stoppieznél a világból vele mi?!
a motodzsípiból lesték el az 1kerekezésgátlót
Na..aki ezzel megtanul egy kerózni... ..és még a drz orr nehéz..akkor ez..
máá azon jár a zeszed, hogy tennéd tönkre
Ezzel a géppel is kivitelezhető lenne a legújabb stunt-elem: Stoppieból tovább gurulsz! Sőt, gázadással még menteni is lehetne a szájraesést!
Jókomoly.
Egy elsődefektnél megnézném a pali fejét, mikor a kerékszereléshez ki kell kapni a blokkot
ezt a rotációs kapáról koppintották
vannak sm kerekek...csak faragni kéne mg egy kicsit...de már nem érdekel...ez a ráf pluszba van... tényleg...nem is tom mi hiányzott még a kerekekhez..asszem 4 csapágy azt annyi
mééé, befullatt a su/motyó projekt?
majd jó lesz még kisszekérnek.......