Talán lehet kevés az az ember aki meg is meri mondani a másiknak, hogy baja van vele, illetve fel is meri vállalni!
Másik dolog: Nyugodtan gyere motorozni,nem lesz semmi gond belőle,ezt garantálom neked!
Mid1, gondolj arra, h Gecsa meg én is, meg még valakik, bírunk . Meg Ricsi is, én tudom
Ha érdekel az én álláspontom, akkor leírom. Versenyeztem én is. Barát ellen is, és ha hibázott a pályán , akkor lecsaptam rá, és ha én hibáztam, akkor Ő énrám.
A verseny, az az egyén küzdelme, önmagával és az ellenfelekkel szemben. A versenyben szép a sportszerüség, de muszály önzőnek is lenni. Én nem tudom az egyességetek részleteit, meg belefolyni se szeretnék, de szetm egy versenyen mindenki magának kapar.
Az h megegyezni az egymás segítésében, az olyasmi, minta kézenfogva akarnátok célba érni egy egyéni versenyen. Butaság. Butaságon meg ökörség cinkelni egymást. Legyen béke
Ezt nagyon jól írtad,hogy a megbocsátás a legszebb emberi erény.
Én mindig megbocsátok mindenkinek,mert nem tudok haragudni.
De ha neked azt írná valaki,hogy nem örülök neked,akkor értek én a szóból.
Srácok , új évet kezdtünk, a szart szerintem hagyjátok magatok mögött. Tul kevesen vagyunk, h baszakodjunk egymással régi semmiség sérelmek miatt . A megbocsátás az egyik legszebb emberi erény. Én vasárnap mindenkit szeretettel várok, aki vágyik a susnyásban varacskolni
Te egy nagyon haragtartó ember vagy,ezt most már látom.
És te azért haragszol rám,mert a Dévai verseny utolsó 2-3 szakaszán nem
vártalak meg.
Akkor ne motorozzunk mi együtt szerintem.
Én az életem mindig úgy alakítottam,hogy ne bántsak meg senkit és alkalmazkodtam az emberekhez.
Ezért nekem nincsenek ellenségeim,haragosaim.
Ha valakit érdekelne egy remek csizma, keressetek.
Mivel én is debreceni vagyok, így könnyebb lenne az átadás, vásárlás esetén.
Üdv nektek!
http://www.kepesmotor.hu/verse...
1 felessel kéne lökést adni dombnak felfele
Kis kaját hozzál magaddal!
Jó bulizást,baleset mentes napot!
De legközelebb szeretnék ám menni...
Másik dolog: Nyugodtan gyere motorozni,nem lesz semmi gond belőle,ezt garantálom neked!
Ha érdekel az én álláspontom, akkor leírom. Versenyeztem én is. Barát ellen is, és ha hibázott a pályán , akkor lecsaptam rá, és ha én hibáztam, akkor Ő énrám.
A verseny, az az egyén küzdelme, önmagával és az ellenfelekkel szemben. A versenyben szép a sportszerüség, de muszály önzőnek is lenni. Én nem tudom az egyességetek részleteit, meg belefolyni se szeretnék, de szetm egy versenyen mindenki magának kapar.
Az h megegyezni az egymás segítésében, az olyasmi, minta kézenfogva akarnátok célba érni egy egyéni versenyen. Butaság. Butaságon meg ökörség cinkelni egymást. Legyen béke
Én mindig megbocsátok mindenkinek,mert nem tudok haragudni.
De ha neked azt írná valaki,hogy nem örülök neked,akkor értek én a szóból.
És te azért haragszol rám,mert a Dévai verseny utolsó 2-3 szakaszán nem
vártalak meg.
Akkor ne motorozzunk mi együtt szerintem.
Én az életem mindig úgy alakítottam,hogy ne bántsak meg senkit és alkalmazkodtam az emberekhez.
Ezért nekem nincsenek ellenségeim,haragosaim.
Haragtartó ember,nem jó ember.
Senki elől nem tilthatom meg a motorozást és nem is fogom! Szóval ha ott leszel akkor ott vagy