Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.
Akkor mehetek?
Ott a kis benyakútnál/presszónál, ahol egy éve is voltunk, emléxel . a falut nem írom , mer' tudod úgyis.
Helyileg merre?
Mert akkor kezdek melegíteni.
Felőlem nyugodtan. Nem vagyok pinairígy.
Mekkora hülye vagy te
Nekem a szép pinások is jöhetnek:)
Pompás napot!
Jelentkezzen be akkor, aki vasárnap romcsiba szeretne egy kicsit kapirgálni a természetben!
Ricsi vezeti a kemény f@szúakat, én meg a puhatestűeket.
Régebben motoroztunk együtt
Tudok embert erre a célra
közeli cimbora?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy Nyíregyházán v. Debrecen környékén tudtok-e valakit aki egy GSF600 banditra varna tankbőrt. Esetleg hol lehet ilyet olcsón beszerezni.
Az jó ha örülsz
Semmi
Na igen...de most már szokom ámmm..
Meg hát ez csak egy cross...nem endúró
De most variálom az áttételt..szokom magam hozzá ...és leharcollak ...
Ja..és erről van szó..nem minden a lóerő..hisz a HQ is 61 LÓ..DE MINEK..
csak nem jár 2 nyomon a gép
mi az a kincses? am nem tudom mire gondolsz
ezér nem veszek ismeretlen eredetű motort már vagy 10 éve, csak olyant , aminek tudom az előéletét a környezetemből v zsírújat a bótból
meghalni rajta még jó lesz valakinek az a motor akkor
Azt nem monta , h eltört a váz is nyakban, de faszán meg van hegesztve sziggszalaggal.
erről csak annyit hogy a drz-vel fabi sokkal jobban ment mint a husqvarnával, az egy nehezen kezelhető vadállat + fura a rekluse kuplung is kissé.
nekem is 2 motorom lenne,biztos tudnék dönteni
én csak véleményt kértem,meghallgatni az okosabbikat,de a nagyokosságot nem szeretem motoros kollega!
közbe rácsörögtem ismerősödre ( Miskolci 525) elmesélte hogy nekiküldte a fának rendesen ,befogó eltört,lecserélte, hűtő kilyukadt lecserélte, óra betört lecserélte 10 volt benne,most az újba 20.000 km van......
mi a véleményed?