Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már mög van
...vannak kapcsolataim
Nem csörgetlek mert nincs meg a számod!
Másik teliben van
iGEN!
Csörgetlek
Attól félhetsz is!
Esetleg egy domi ?
Ricsi megváltozott a tszámod ?
Na..ha te a husqvarnát,KTM 450 SMR kimotorozod pályán,vagy endúróba akkor......ügyes gyerek vagy!.. ..
De szerintem te nem tudod mit akarsz az a legnagyobb bajjj
Csak nehogy a nyúl vigye a puskát..majd a sok lóerő miatt
nekem semmi bajom a drz-vel,tetszik is,nagyon fasza kis gép! lehet amellett maradok,és ha lesz lóvém,akkor csak újat veszek ktm-ből,nem azért mert az a májer,de az tetszik. Fabi,neked nem szokott az lenni,hogy fasza a drz-de egy kicsit kicsi,és jobban vágysz a husira? mint erőben,mint kezelhetőségben? én attól parázok hogy megvenném,aztán egy hét után sírnék,hogy erőben nem nyűgöz le,adjuk el stb stb...
Hali!
Mekkora,vas..g ez a rendszámos-üzemórás motor
Nem akarok itt okoskodni,de nekem is volt minden fé le fajta...
A husqvarnámat meg összemérném bármék motorral...csak sokan sírnának!
De mégis a drz szettem a legjobban...
De a yamaha yz 450f,volt az erősebb de a ktm volt a kényelmesebb,,akkor most mi a jóó?
Szerintem mindenki a pénztárcájához vegyen...ne hallásra
Gecsa! Te nem motoroztál néhány éve Vasváriban a kincsesen?
ez meg egy smr...ezen sincs rencám... biztos nem vennék gyári sm-et mégha csak vmi amatőr tanult meg vele motorzni ,akkor sem..
és azt a telót is hiába szeleplgete akárki is,nem olyan a rugóút,se a bele,semmi...kpltt futómű csere oszt helló...akkor enduró
akkor miért írja miskolcnak... kár...de oda már nem megyek ki

am senki nem akar venni se husaberget,se husqvarnát mert nindenki a hallottakra alapozza a döntését...nézz meg enegem...kit érdekelt ki mit mond a a volt motorjaimra...eladhatatlan,szar,nem kapsz hozzá semmit meg a többi... geci jó volt a berg is mindegyik is! tény h ktm volt a legtöbb,de nem a presztizs miatt...csak mert!
de vegyetek rencámos versenymotort ahogy riki írja! átfut valakinek is az agyán h mennyi plusz ktsg? vagy ennyire televagytok? sose fiztenék oda a gechi állambának ennyi szarságért ennyi zsét...inkább elmotorozom,már nem azért de sztem
Nem akarok tovább "okoskodni"!
Szerintem is nagyon jó a rendszámos versenymotor,utcára!
Vegyél egyet!
A kérésem az lenne: NE ktm legyen!
Bármi más!
igy is van. nekem a méhbe asztmonták, h nem veszik át, mert veszélyes hulladék
Szerintem vegyél egy jó Husaberget az örök darab lesz nálad,abban biztos lehetsz.
"Zé " megmondja az igazat.
Vennék má' én is KTemet, csak hogy májernek láccak, de mijatökömből?
Meg azut mehetnék haza ríva mint az óvodások, mikor nekibasztam egykét fának/sziklának, meg patakba is borulnék vele, lenne minusz ötven a kár csak kívülről, aszt nincs a zsebembe egy tökmagra való se
Meg kéne valahogy gazdagoggyak ,
Én a rendszámos enduro mellett voksolok. Jól jön az ha pl. sm-ként el tudod vinni lábon pályára stb. Minimális költségei vannak,és egy felhasználással több....Én nem vagyok egy nagy motoros, de akárhogy is lenyűgöz a japók porszáraz blokkja ha kipróbálom őket nem érzem azt az összképet mint az enyémen...Valahogy a váltó,a súly és a primer hajtás egész más...Szarok a presztizsre, de valahogy tényleg más egy kicsit a KTM..Szerintem! Megjegyzem,az én szintemen nem kerültem még olyan helyzetbe hogy el tudtam volna valaki elől lógni merthogy Kátéem...kivétel sm-el végsebességre...A puding próbája az evés!..
Még hogy déerzével motorozni snassz, az hagyján, de berggel meg egyenesen szégyen-gyalázat
Mindenhol diszkriminálnak érte, de én a szarral is nyomatom
Nem akarok flamet indítani, csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy miért van ez...

DRZ-vel motorozni presztizs veszteség?
Kortisz példájából indulok most ki (és kérlek ne vedd személyesnek, mert ez egy általános jelenség). Egy KTM-en gondolkodsz, miközben a leírt igényeknek egy DRZ tökéletesen megfelelne, rendszámos, univerzális, sárga. Tudom, ez egy hobby, nem észérvek diktálnak legtöbb esetben, de nekem ez annyira nem áll össze :(
Kicsit az üvegtigris jelenet jut eszembe erről a motor presztizs témáról:
"Ha Traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek. De azáltal, hogy ők kóláznak, te meg Traubizol, különbözöl a többiektől.”

Há hogyvane' most kéremszépen?

(Tényleg nem akarok háborút, szimplán érdekel, Kortisz remélem tényleg nincs para, iszunk majd rá egy hirtelent...)

Üdv,
Gyé.
Bükkszentkereszti a srác!
monnyad nekik, h nagyobb rajság a fagyizónál rencám nélkűl 1kerózni, abból láccik h valaki nem puhapöcsü
írd meg ha megnézted,én is felcsörgök ma pár számot!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...

ha nem rendszámos,akkor még ez jutott eszembe,elvileg kevés az üzemóra,nem egy gyenge konstrukció,viszonylag fiatal, jól felszerelt, és ami a legfontosabb hogy 6 gangos,amit át lehetne alakítani egy endurózáshoz,már csak csikához kéne elküldeni a telókat....
mit szólsz hozzá így hirtelenjébe?
kibaszoitt nagy faszság ez a rendszámso dolog...zaklat annyi gyökér azzal h a 450et papjrozzam le neki és viszi is...hát hol élnek ezek? gondolom városban afagyizók környékén... akkora hülyeség,hogy az fáj...körtisz szard le baszki azt a kurva rendszámot...
am az a miskolci 525 elég patika...nehogy megnézzem majd élőben...h amegnézem akkor beírom a véleményezésemet róla csak h nyugodt légy...
akkkor viszont egy simsont ajánlok neked
valami biztos lesz nemsokára,mert már nagyon hiányzik!már azt se tudom hogy kell motorozni váltós motorral,úja kell tanulnom