Na..ha te a husqvarnát,KTM 450 SMR kimotorozod pályán,vagy endúróba akkor......ügyes gyerek vagy!.. ..
De szerintem te nem tudod mit akarsz az a legnagyobb bajjj
Csak nehogy a nyúl vigye a puskát..majd a sok lóerő miatt
nekem semmi bajom a drz-vel,tetszik is,nagyon fasza kis gép! lehet amellett maradok,és ha lesz lóvém,akkor csak újat veszek ktm-ből,nem azért mert az a májer,de az tetszik. Fabi,neked nem szokott az lenni,hogy fasza a drz-de egy kicsit kicsi,és jobban vágysz a husira? mint erőben,mint kezelhetőségben? én attól parázok hogy megvenném,aztán egy hét után sírnék,hogy erőben nem nyűgöz le,adjuk el stb stb...
Hali!
Mekkora,vas..g ez a rendszámos-üzemórás motor
Nem akarok itt okoskodni,de nekem is volt minden fé le fajta...
A husqvarnámat meg összemérném bármék motorral...csak sokan sírnának!
De mégis a drz szettem a legjobban...
De a yamaha yz 450f,volt az erősebb de a ktm volt a kényelmesebb,,akkor most mi a jóó?
Szerintem mindenki a pénztárcájához vegyen...ne hallásra
ez meg egy smr...ezen sincs rencám... biztos nem vennék gyári sm-et mégha csak vmi amatőr tanult meg vele motorzni ,akkor sem..
és azt a telót is hiába szeleplgete akárki is,nem olyan a rugóút,se a bele,semmi...kpltt futómű csere oszt helló...akkor enduró
akkor miért írja miskolcnak... kár...de oda már nem megyek ki
am senki nem akar venni se husaberget,se husqvarnát mert nindenki a hallottakra alapozza a döntését...nézz meg enegem...kit érdekelt ki mit mond a a volt motorjaimra...eladhatatlan,szar,nem kapsz hozzá semmit meg a többi... geci jó volt a berg is mindegyik is! tény h ktm volt a legtöbb,de nem a presztizs miatt...csak mert!
de vegyetek rencámos versenymotort ahogy riki írja! átfut valakinek is az agyán h mennyi plusz ktsg? vagy ennyire televagytok? sose fiztenék oda a gechi állambának ennyi szarságért ennyi zsét...inkább elmotorozom,már nem azért de sztem
Vennék má' én is KTemet, csak hogy májernek láccak, de mijatökömből?
Meg azut mehetnék haza ríva mint az óvodások, mikor nekibasztam egykét fának/sziklának, meg patakba is borulnék vele, lenne minusz ötven a kár csak kívülről, aszt nincs a zsebembe egy tökmagra való se
Meg kéne valahogy gazdagoggyak ,
Én a rendszámos enduro mellett voksolok. Jól jön az ha pl. sm-ként el tudod vinni lábon pályára stb. Minimális költségei vannak,és egy felhasználással több....Én nem vagyok egy nagy motoros, de akárhogy is lenyűgöz a japók porszáraz blokkja ha kipróbálom őket nem érzem azt az összképet mint az enyémen...Valahogy a váltó,a súly és a primer hajtás egész más...Szarok a presztizsre, de valahogy tényleg más egy kicsit a KTM..Szerintem! Megjegyzem,az én szintemen nem kerültem még olyan helyzetbe hogy el tudtam volna valaki elől lógni merthogy Kátéem...kivétel sm-el végsebességre...A puding próbája az evés!..
Nem akarok flamet indítani, csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy miért van ez...
DRZ-vel motorozni presztizs veszteség?
Kortisz példájából indulok most ki (és kérlek ne vedd személyesnek, mert ez egy általános jelenség). Egy KTM-en gondolkodsz, miközben a leírt igényeknek egy DRZ tökéletesen megfelelne, rendszámos, univerzális, sárga. Tudom, ez egy hobby, nem észérvek diktálnak legtöbb esetben, de nekem ez annyira nem áll össze :(
Kicsit az üvegtigris jelenet jut eszembe erről a motor presztizs témáról:
"Ha Traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek. De azáltal, hogy ők kóláznak, te meg Traubizol, különbözöl a többiektől.”
Há hogyvane' most kéremszépen?
(Tényleg nem akarok háborút, szimplán érdekel, Kortisz remélem tényleg nincs para, iszunk majd rá egy hirtelent...)
ha nem rendszámos,akkor még ez jutott eszembe,elvileg kevés az üzemóra,nem egy gyenge konstrukció,viszonylag fiatal, jól felszerelt, és ami a legfontosabb hogy 6 gangos,amit át lehetne alakítani egy endurózáshoz,már csak csikához kéne elküldeni a telókat....
mit szólsz hozzá így hirtelenjébe?
kibaszoitt nagy faszság ez a rendszámso dolog...zaklat annyi gyökér azzal h a 450et papjrozzam le neki és viszi is...hát hol élnek ezek? gondolom városban afagyizók környékén... akkora hülyeség,hogy az fáj...körtisz szard le baszki azt a kurva rendszámot...
am az a miskolci 525 elég patika...nehogy megnézzem majd élőben...h amegnézem akkor beírom a véleményezésemet róla csak h nyugodt légy...
...vannak kapcsolataim