akkor vegyél Drz-t, azzal mehetsz mindig ha épp nem verted szét vmi hegyoldalba meg nem hátrány h. a blokkjához nem nagyon kell nyúlni csak kivételes esetekben.........
utolsó motorról vélemény? érdekes egy eladó,vagy valamit nagyon jól csinál,mert 940 volt az ára,most meg 960! WTF? nyomor van itt is,2 év után elértem odáig hogy saját lóvéból meg tudom magamnak teremteni,viszont a 3.ra még rá kéne gyúrni árban!
most hazudnék ha azt mondanám hogy kinőttem,mert nem mondom ezt,mivel pályán nem motoroztam vele,ott meg sokat tudna mutatni,ebben biztos vagyok,de nekem vegyes használatra kell,rosszabb időben terep jobb időben meg sm,azt meg leszarom hogy üzemóra vagy nem üzemóra,mert annyi időm úgysem lesz hogy kimotorozzam a blokkot a munka miatt,inkább úgy vagyok vele most,hogy kiadok több lóvét egy jobb állapotúért,amivel remélhetőleg nem kell szopni,mert hátha nem nyúlok félre.
23 évesen így látom a dolgokat, most akarom kinőni a hülyeségemet,mert lehet pár év múlva kell majd a lóvé másra!
köves úton csak nem kéne műrendszámmal meg rajtszámtáblával mászkálni! kocsim nincs,ha meg el kell jutnom A pontból B pontba (nem 50-100 km-re gondoltam) akkor szopó van :S
gondolkodtam én is hogy nem kell rendszám,meg ilyen géppel el lehet menekülni,de vannak nagyon geci rendőrök,akik képesek felborítani akár,ha arról van szó!
na akkor most mi legyik ?
Nincs,illetve van, csak nem használja rendszámosként!
El kell felejteni már ezt a rendszámot!
Üzemórás motor!
Ha van pénzed,megveszed és iszonyatosan élvezed!
Tönkre megy megcsinálod!
23 évesen így látom a dolgokat, most akarom kinőni a hülyeségemet,mert lehet pár év múlva kell majd a lóvé másra!
ÉN MAGAMNAK SOHA NEM VENNÉK RENDSZÁMOSAT BELŐLE!
Mindegy hogy 450 vagy 525!
Nekem még a 450 is sok!
Most kisebb cm3-el megyek!
vagy esetleg ez
szerinted?
te hogy érzed,a 450 neked már kicsi lenne?
Vagy enduroba DRZ
Nekem szerencsém volt!
Tönkre megy megcsinálod!
gondolkodtam én is hogy nem kell rendszám,meg ilyen géppel el lehet menekülni,de vannak nagyon geci rendőrök,akik képesek felborítani akár,ha arról van szó!
na akkor most mi legyik ?
El kell felejteni már ezt a rendszámot!
Üzemórás motor!
Ha van pénzed,megveszed és iszonyatosan élvezed!
Tönkre megy megcsinálod!
jönnek a homéroszok és lanygyítták a környéket
Aki kint tolja egész nap,annak esze ágában sincs ezt most erőltetni...
van olyan ismerősöd akinek van 525 rendszámos változatban?
válaszod előre is köszönöm!