Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tán elhallatszott adáig ahogy verettem :D
köpettem 2 órát a 450et...háát ez érdekes...kb sztem olyan érzés mint amit ricsi érez a 300on...neki a 4t fekszik...nekem nem...nem is adja..
na valaki löveti már itt az erdő alatt
Zé!
Brékó brékó!
fasza!
meg az erdős bújkálós is, nekem is volt itt egy hasonló kör. jó lenne már újra veretni rajta,
Neked most magyaráztam meg...ne dumájámá'
Érettségi meg asszony elveszi minden időmet...meg igazából kicsit rendbe is kéne rakni a motort...le van merülve az akksi, se fagyálló semmi benne..meg benzin sincs benne vagy 1 hónapja... Semmi másra sincs időm, nem csak a motorozásra..este járok haza a suliból aztán beesek az ágyba majd most az új évben hátha jobb lesz amúgy a fórumot nézem...csak csendben
Az asszony megmondta neki biztos vagy Ő vagy a Motor! és Jacek a csajt választotta

Mi van veled Ásztai Úr,bujkálsz mint az 56-osok ?! megvagy,élsz még? Nincs hír felőled! Nincs motor,már be se kell nézni fórumra?
nem sajátítom ki, aki kiváncsi rá az kijön velem, de gps koordinátát nem kaptok
visszaigazoltalak
Nézz már skypet
nehogy má' kisajátítsd
az titok de itt lehet motorozni mert ez a mi erdőnk
ez hol van?
készül a pálya farönk is van már benne, csak a videoban nincs, mert lemerült a cam....
http://youtu.be/uslWp7lCaTY
nyugi én is ezt csináltam leginkább tegnap, csak arról nincs video
köszönöm
na erről becíítem ,
Nem nagyon tudok nyilatkozni, mert még terepen csak egy nyikhaj huszonöcsi kádéixel meg pittel voltam a bergen kivűl. Uccázni meg biztos h nem vennék berget, csak akkor, ha ott lenne a vattaúj csereblokk a polcon a garázsba. Lc4 sm-el mentem egyszer uccán egy pár kilómétert, nem éreztem gyengének, csak kibaszott nehéznek, de jó az arra. Aki tud , az mindennel tud
Am a tapasztaltabbak azt monnyák, h a kukaberg , az alkalmatlan komolyabb engurózásra, de nekem törni zúzni itt a gányba , arra jó
milyen a berg a terepen? könnyen kezelhető? utcán megállja a helyét? észrevehetően erősebb mint egy lc4-es?
na hallod, a síkságon élőknek ennyire fussa
kösz a videókat zé! ;)