tán elhallatszott adáig ahogy verettem :D
köpettem 2 órát a 450et...háát ez érdekes...kb sztem olyan érzés mint amit ricsi érez a 300on...neki a 4t fekszik...nekem nem...nem is adja..
Érettségi meg asszony elveszi minden időmet...meg igazából kicsit rendbe is kéne rakni a motort...le van merülve az akksi, se fagyálló semmi benne..meg benzin sincs benne vagy 1 hónapja... Semmi másra sincs időm, nem csak a motorozásra..este járok haza a suliból aztán beesek az ágyba majd most az új évben hátha jobb lesz amúgy a fórumot nézem...csak csendben
Nem nagyon tudok nyilatkozni, mert még terepen csak egy nyikhaj huszonöcsi kádéixel meg pittel voltam a bergen kivűl. Uccázni meg biztos h nem vennék berget, csak akkor, ha ott lenne a vattaúj csereblokk a polcon a garázsba. Lc4 sm-el mentem egyszer uccán egy pár kilómétert, nem éreztem gyengének, csak kibaszott nehéznek, de jó az arra. Aki tud , az mindennel tud
Am a tapasztaltabbak azt monnyák, h a kukaberg , az alkalmatlan komolyabb engurózásra, de nekem törni zúzni itt a gányba , arra jó
köpettem 2 órát a 450et...háát ez érdekes...kb sztem olyan érzés mint amit ricsi érez a 300on...neki a 4t fekszik...nekem nem...nem is adja..