Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy elérhetőséget tudsz adni?
szeva Robi! visszanéztem a videóidat... mennyire király volt ez a hosszúpályi pálya... mi lett azzal hogy nem lehetett menni ?
voltam ott párszor nézőnek,de akkoriban még nem volt krosszmotorm,de nagyon szerettem volan rajta menni is...ez már nem fog összejönnni úgy gondolom... Tankival mi lesz?mármint a krosszpálya részével?
akkor a jövőhét hétköznapjainak a vége fele bemegyek beviszem a cuccokat és kiokoskodjuk
akkor lemásolták a dizájnját, ugyanott voltrajta a monster matrica
Ádám Janó....nagy PENGE
Sajna a gatyát már cserélni nem tudom de protektort az tudjuk okoskodni!
tudom persze, szóval ott ahol tavaly
Hát 8-kor lesz. Nem tudom tudod-e hol volt régen a fagyizó? A központban a Coop-nál. Ott lesz a gyülekező!
na arra lehet kinézek:D hányra is kell menni meg hova?
Dede!
csak nem falunap?
Reggel 8-kor Álmosdon felvonulás lesz. Gyere arra ha gondolod!
na most kedvet kaptam hogy holnap elmenjek arra motorral
bebaszna nem maradna aam előtte csörögj rám
ha marad benzin arra mek :))))
a villámat meg kell csinálni mer' ma félg széthullott, mert eltört a tetjében egy biztosító gyűrű....meg am is árasztok...ha álmosdról mész haza előtte ugorj le...úgyis jössz petikéék vagy matyikáék
Hát holnap délelőtt végig álmosdon leszek, te nem jössz moccal?
Dudg erre a pofád holnap te gyárek.. úgyis szoknod kell a motort
Phoenix eltanultam a vidiből a trükködet Tol olyan lángot, nagyon faja!
azt elfelejtettem irni,hogy Debrecenből
Sziasztok! Holnap esetleg valaki vagy valakik Kunmadaras?Vagy ha van egy kisebb csoport csatlakoznék
lesz
hello hello!

Nem tudom mennyire vagy rugalmas ilyen téren,de a helyzet bonyolultabb mint gondoltuk!
A nadrág alá nem fér be a protektor,de valószínűleg a kisebb se. Meg kellene próbálnom egy 36-os gatyával a dolgot és ha azzal jó és meg tudjuk oldani az egy számmal nagyobbra való cserét ,akkor azt választanám,ha pedig jó a kisebb protektor,akkor pedig azt venném meg. Hogy látod?
Nem az enyém vót'...itt állt egész nap a garázsban...szerintem