Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy rqabócsit iktassunk mostmár be vmikor :D
akár hétköznap is csak tervezzük meg mikor....
olvass visszább kicsit, hátha még aktuális
pénteken megy valaki lime partyra Hringre?
valakinek nem kell egy hibátlan 45-ös fekere Forma cross csizma? eladó
Szerintem is!
úr isten de egy seggfej...én is pengetek a városban elég sokat ...de ennyire? mit jampizott este lámpa nélkül? exc-n legalább van lámpám
pancser barom....
péntek dél és 1 körül be fogok tudni menni az üzletbe és megnéznénk a miújságot,ha nektek is jó! aztán kitalálunk valamit!
tuti, mert hát azért na, egy ilyen motorral akkor lépsz meg kis szűk helyeken amikor akarsz....
szerintem megunták hogy jampizik és elgázolták
a pénteki lime napra motorszállítón 1 motor helye kiadó, reggel indulok és a csapatás után vissza. 2500 ft. ha valakit érdekel.
hello
persze
:))
FB-on Debreceni Vaslovasokban - Czine Tamás
keress rám vagy adjak emailt?
Debreceni vagy?
Ha igen,akkor meg tudjuk oldani
hmmmm
nem tudom mindjárt ráírok :P
Karesznek nem ilyen volt?
hello
péntekre kellene bármilyen! csak pályázni mennénk és csak abban engednek fel!
:(
Sziasztok!

Akad a környéken olyan emberke akinek 04 05ös cbr 1000rr-je van vagy volt?
gondolom mivel homok az egész így kb ugyan az a szitu mint nyirturán...állandóan túrni kellett volna,motorosk meg csak kevesen...
tudom volt ott paintball is,volt nekik honlap is valamikor ki tudja működik-e még
akkor a tanki mint enduros lehetőség felejtős!
Szia.
Egy elérhetőséget tudsz adni Ádám Jánoshoz?
Jöhet privátba is.
Lehet az enyém jó lenne!
Talán 56os
cső
péntekre bérelnék egy napra bőrruhát bárkitől! méret: 80 kb 180 magas! sürgős! fontos!
Az ottani pályát nem volt gazdaságos üzemeltetni a tulajnak,így egy idő után már csak quadok mehettek rá,azt mondta így ritkábban kell munkagéppel rendezni a pályát....maradt még ott paint-ball és szalonnasütés...
A Tankin nem egyszerű a helyzet,az egész területen össze lett szedve a szemét,teljesen körbe árkolták így próbálja meg a Honvédség az illegális (paraszt) szemétlerakókat,fa és homok! tolvajokat távol tartani.
A motorozás ügyében nem reménytelen a helyzet...
Hello, még megvan a gumi?